Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΕ ΝΕΕΣ!

Διέλυσε την ειρηνική συγκέντρωση του λαού, χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα με τον Παπουτσή!
Είναι ψεύτης χειρότερος ακόμη και από τον Παπανδρέου. Πολιτικός καιροσκόπος και αδίστακτος οπορτουνιστής, που δεν φείδεται των πιο απίστευτων ψεμάτων προκειμένου να επιτύχει το πολιτικό του σχέδιο. Εάν τα ψέματα του Σαμαρά μπουν σε βιβλιοθήκη-έπιπλο, γεμίζουν άνετα τις προθήκες της. Ο ηγέτης της συμφοράς που υποσχόταν ότι εφόσον εκλεγόταν Πρωθυπουργός, θα έβγαζε «τις κουκούλες από τα καθάρματα», που διαλύουν τις ειρηνικές συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων και την τελευταία φορά κατέστρεψαν κτίρια και καταστήματα του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, εκτόξευε ακόμη ένα μεγάλο ψέμα. Σαν τις πέτρες των κουκουλοφόρων.
Η σημερινή ογκώδης συγκέντρωση των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας διαλύθηκε από τους ίδιους κουκουλοφόρους! Ναι, από αυτούς τους οποίους υποτίθεται ότι ο Σαμαράς θα τους έβγαζε την κουκούλα!!! Όχι μόνο δεν τους την έβγαλε, αλλά τους φόρεσε νέες κουκούλες και τους έθεσε στην υπηρεσία του για να διασκορπίσουν το ειρηνικό πλήθος από το Σύνταγμα. Ο Σαμαράς, υποκριτής και ψευδολόγος, χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς μέθοδο με τους προκατόχους του.
Συγχαρητήρια, Πρωθυπουργέ ψεύτη! Δήλωσε τώρα «ουδείς αναμάρτητος» και καθάρισες πάλι! Α ρε, ελικόπτερο που σε περιμένει...
 Δείτε τι έλεγε δημοσίως, ο πολιτικός καιροσκόπος και ψευδολόγος Σαμαράς, για τους κουκουλοφόρους. 
triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου