Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ!

Εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων, που σπεύδουν να καλύψουν με υποτιθέμενες "παρεμβάσεις" Σαμαρά!
Ίσως ρωτήσει κάποιος: Και τι ήθελες, να καεί η Ουρανούπολη; ΟΧΙ! Μπορούσε να σωθεί κι εκείνη και το Άγιον Όρος!

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά: Με το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, η κατάσταση υποτιμήθηκε από την Πυροσβεστική, όμως οι απανωτές ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Μέχρι να αλλάξει η φορά της και να κατευθυνθεί στις παρυφές της Ουρανούπολης: Εκεί, επειδή κάηκαν κάποια βοσκοτόπια σήμανε συναγερμός, αφού θεώρησαν ότι κινδυνεύει η πόλη. Αμέσως τα εναέρια μέσα επικέντρωσαν εκεί τις ρίψεις τους, ενώ και τα επίγεια αντί να κατευθυνθούν προς το Άγιον Όρος έμειναν να φυλάνε...τα ξενοδοχεία!!!

Υπάρχουν υποννοούμενα για πολιτική παρέμβαση προκειμένου "να διαφυλαχθεί ο τουρισμός": Εμείς, παρότι γνωρίζουμε αρκετά για το θέμα, προς το παρόν δεν θα ασχοληθούμε κομματικά με το ζήτημα.

Η ουσία είναι πως τελικά τα ξενοδοχεία σώθηκαν, αλλά η φωτιά προχώρησε και διεύρυνε το μέτωπό της εντός του Άθω, με αποτέλεσμα να ξεφεύγει από τον έλεγχο!

Και σα να μην έφταναν αυτά, άρχισαν κάποια κομματόσκυλα να αφήνουν "διαρροές" πως τάχα ο Σαμαράς έκανε...παρέμβαση για το θέμα, ζητώντας τη συνδρομή όλων των μέσων για την κατάσβεση της φωτιάς!
Η εγκληματική αμέλεια όμως των αρμοδίων και η προτεραιότητα να σωθούν ΜΟΝΟ τα ξενοδοχεία της Ουρανούπολης (ενώ μπορούσαν κάλλιστα να επιχειρούν και στα δύο μέτωπα), δεν μπορεί να σβηστεί με τέτοιες ψευτο - παρεμβάσεις, που γίνονται μόνο για τα μάτια του κόσμου! 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου