Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Τραγωδία στα Γιάννενα - Έξι νεκροί σε δύο τροχαία - Μια δωδεκάχρονη κι ένα μωρό ανάμεσα στα θύματα

Σε δύο τροχαία που συνέβησαν με διαφορά λίγης μόνο ώρας σκοτώθηκαν έξι άτομα μεταξύ των οποίων και ένα κοριτσάκι 2 ετών.

Απίστευτη τραγωδία τα ξημερώματα στα Γιάννενα. Θλιβερός ο απολογισμός σε δύο δυστυχήματα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το πρωί.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το pamepreveza.gr το πρώτο τροχαίο συνέβη στην ε.ο. Ιωαννίνων – Άρτας όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου επιχείρησε προσπέραση σε προπορευόμενο φορτηγό με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί μετωπικά με δεύτερο όχημα που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα.

Επί τόπου έχασαν την ζωή τους οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός ενώ οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα, τέσσερις τον αριθμό, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, όπου μετά από λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματά της μια 12χρονη κοπέλα, ενώ οι άλλοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στην ε.ο. Ιωαννίνων – Κόζάνης λίγη ώρα αργότερα, όταν συγκρούστηκαν επίσης μετωπικά δύο αυτοκίνητα.

Από την σύγκρουση έχασαν την ζωή τους ο 23χρονος οδηγός και μια 50χρονη γυναίκα, και οι δύο από Αλβανία, που επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο και ένα κοριτσάκι 2 ετών που επέβαινε στο δεύτεροι όχημα. Οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Προανάκριση για τα αίτια των δύο τραγικών τροχαίων έχει αναλάβει το τμήμα τροχαίας Ιωαννίνων

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου