Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Βρε δεν πάνε στο διάβολο όλοι τους ... A/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος

...Δεν υπάρχουν νέα !
Βρε δεν πάνε στο διάβολο όλοι τους ...Αυτοί δεν μας καταστρέψαμε ; 
Ανίκανοι να εφαρμόσουν ενα νόμο αλλά θέλουν να τον εφαρμόσουν ;


Αυτοί δεν βάλανε όλους τους άρχηστους στο δημόσιο και το έριξαν έξω ; 
Με μια λιτή φράση ο Στρατηγός έδωσε το στίγμα ...Δεν υπάρχουν νέα οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ! με ποιους Στρατηγέ με τους Πολιτικούς που πίνουν τα ουισκάκια και τρώνε τα σαντουιτσάκια ; 

Βρε δεν πάνε στο διάβολο όλοι τους οι κυνικοί πολιτικοί και κομματάρχες που διέλυσαν την Ελλάδα ,μας ρήμαξαν τον τόπο, βολέψαν τα παιδιά τους ακόμη και πάνω απο το πτώμα της Ελλάδος ορμάνε να ρουφήξουν την τελευταία σταγόνα απο το αίμα της Πατρίδος !
 
Βρε δεν πάνε στο διάβολο πολιτικοί και πολιτικάντηδες ποιός μωρέ θα σταματήσει τώρα τον πατέρα ,το γυιό τον αδερφό ; Τα πράγματα θα αγριέψουν γιατί δεν θα υπάρχει πια η ελπίδα, να πάνε στο ποτάμι να το φυλάξουν οι σύμβουλοι του Παπανδρέου ,η κόρη του Πολυδωρα ,ο Τραγάκης και το σόι του ,ο Παπαιωάννου ,ο Καστανίδης και οι φίλοι τους οι λαθρομετανάστες !
Να πάει Ο Καμμένος με τον ξαδερφάκι και όταν ακούσουν τους αλαλαγαμούς των Τούρκων να τους δείξει το πτυχίο του ο υφηγητής για να τρομάξουν τα μογγόλια και μετα έλα να σου δείξω εγώ τα παράσημα μου και πάρτε και τα αρχίδια μου !
Στείλτε τον Δρίτσα μαζί με τους Υδραίους φοροφυγάδες και τον δήμαρχο τον υποστηρικτή της πλάκας και της διαφθοράς!
Στείλτε και τον Δένδια και τους αστυνομικούς ναι αυτούς που παίρνουν 600 ευρώ και βάλτους στην πρώτη γραμμή μαζί με τον Δένδια 
Στείλτε την Κανέλλη και την άφρα Αλλ Σαλέχ του Ιμπραήμ να δίνουν νερό στα Πακιστανά παιδιά της Τουρκίας και πάτε όλοι στο μαζί στο διάβολο και ακόμη παραπέρα ...Θα πάρουμε την Πατρίδα εμείς στα χέρια μας !
Βετεράνος 
Δελιτε Τι έγραψε ο Στρατηγός τετράστερος παρακαλώ που παίρνει μισθό πείνας πολύ λιγότερο και απο συμβούλου πολιτικού ! 
Αν ήταν στηνΑμερική θα ήταν μεγάλος και τρανός ...Ποιός πολιτικός απο αυτά τα χαμίνια θα έκανε καριέρα στην Αμερική ;....Οι περισσότεροι δεν ξέρουν λέξη Αγγλικά ούτε ξέρουν πως να στείλουν ένα email ούτε να γράψουν μια προταση ,για αυτό και πληρώνουμε εμείς για συμβούλους και παρατρεχάμενους !

Michalis Kostarakos

profileKostarakos

Kostarakos Δεν υπάρχουν νέα. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. 
 
triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου