Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η NASA μας λέει οι χρονοπύλες είναι πραγματικές.Άραγε αυτό να εξηγήσει το φαινόμενο των UFO

Αν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον ένα επεισόδιο του Star Trek γνωρίζετε ότι το Εντερπράιζ έτρεχε μέσα σε μεγάλες αποστάσεις στο σύμπαν με τη χρήση πυλών ή μέσα από σκουληκότρυπες.

Θεωρητικά οι σκουληκότρυπες έχουν πάντα νόημα για την επιστήμη, αλλά ποτέ ως τώρα δεν μπόρεσαν να αποδείξουν την ύπαρξη τους. Λοιπόν, τώρα θα αλλάξουν όλα.

Οι Σκουληκότρυπες (πύλες) είναι πολύ πραγματικές και φαίνεται ότι μόλις αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πώς να τις εντοπίζουμε.

Το παρακάτω βίντεο fasinating μας εξηγεί για αυτά τα φαινόμενα.
Πύλες και ροή γεγονότων ή μεταφοράς ( FTE ) θεωρούνταν σταθερές, αλλά αυτές βρίσκονται  να είναι σύντομες και πολύ δυναμικές.Όταν μια μαγνητική πύλη ανοίγει στην μαγνητόσφαιρα της Γης,έχουμε υψηλή ροή ενέργειας από σωματίδια,και έτσι κατά μία έννοια οι πύλες αυτές έχουν γίνει πραγματικότητα !

Η ύπαρξη της σκουληκότρυπας θα μας πάει πολύ μακριά για να εξηγήσουμε την ασταθή και πολύ μικρής διάρκειας,πολλών από τις θεάσεις των UFO. Θα μπορούσε να είναι πιθανό ότι τα περισσότερα UFO που βλέπουμε είναι επειδή “αποκαλύπτονται” ακριβώς πριν από την είσοδο ή την έξοδο από μια πύλη. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται πολύ τρελό, αλλά και η ύπαρξη των πυλών είναι πολύ τρελή.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τέτοιες πύλες μεταξύ της Γης και του Ήλιου και πιθανολογούμε ότι θα υπάρχουν και μεταξύ των γαλαξιών. Αυτό θα εξηγήσει γιατί δεν έχουμε βρει κανέναν που να ζει στην άμεση γειτονιά μας. Ίσως να υπάρχει μια αφθονία της ζωής στο σύμπαν, αλλά όχι στο Γαλαξία μας.


Η ιστορία αυτή δεν έχει πάρει πολλή προσοχή,έστι όμως θα έπρεπε να είναι; Αυτό θα μπορούσε να είναι το ένα κομμάτι του παζλ που ο άνθρωπος έχει κολλήσει μόνος στη Γη εδώ και πολύ καιρό. Τώρα που έχει αρχίσει να βάζει σε προοπτική την τεχνολογία και το πάθος του για να ανακαλύψει, μπορούμε να αρχίσουμε να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα,που κάνει τα φαινόμενα των UFO πολύ πιο πειστικά και πιστευτά!
Η NASA-υποστηριζόμενη από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα έχει αναπτύξει έναν τρόπο για το διαστημικό σκάφος για να κυνηγήσει τις κρυμμένες μαγνητικές πύλες στην περιοχή της Γης. Αυτές οι πύλες ή οι σκουληκότρυπες συνδέουν το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας με εκείνο του Ήλιου.
Αυτό θα σας κάνει πραγματικά να αναρωτιέσαι πως ο Gene Roddenberry (δημιουργός του Star Trek) γνώριζε πολύ πριν από τους υπόλοιπους από εμάς, κάτι που τώρα είναι πραγματικό, δηλαδή για τις πύλες ή σκουληκότρυπες που τώρα έχουν ανακαλυφθεί. Αυτά τα πράγματα της επιστημονικής φαντασίας,και της διασκέδασης πέσαν για μία ακόμα φορά μέσα στα πράγματα,ίσως τυχαία να σκεφτώ, αλλά ήξεραν τι θα γίνει πραγματικότητα στη ζωή μας. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο άλμα για εμάς να πιστεύουμε ότι οι σκουληκότρυπες ή πύλες έχουν χρησιμοποιηθεί από τους αλλοδαπούς που διέρχονται από τους γαλαξίες σε αυτό που λέμε UFO για εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες χρόνια;

Όταν ο άνθρωπος καταλαβαίνει πώς να χρησιμοποιήσει αυτές τις «συνδέσεις» για να ταξιδέψει όλα θα αλλάξουν. Το σύμπαν θα ανοίξει για την ανθρωπότητα και θα αρχίσει να αποκαλύπτεται. Αυτή η ανακάλυψη θα δώσει νέο νόημα στον όρο «υπερ-σύνδεσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με τον όρο «πύλη» και «σκουληκότρυπα» εναλλακτικά, θεωρώ ότι και οι δύο είναι οι πόρτες ή τα ανοίγματα που συνδέουν το διάστημα και, ενδεχομένως, ταξιδιώτες με μακρινά βασίλεια.

Μια σκουληκότρυπα που υπάρχει στη θεωρία,μας λέει ότι το διάστημα μπορεί να καμφθεί (φωτογραφία παραπάνω) και παρέχει μια σύνδεση ή σύνδεση με δύο πολύ μακρινούς τόπους.
 
 
 
apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου