Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Σκάνδαλο 3 εκ. ευρώ στο Πολεμικό Μουσείο - Το ακύρωσε ο Φράγκος το ξαναφέρνει ο Πάνος.

Απαιτούμε να πιστεύουμε πως στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν περισσεύουν 3 εκ ευρω για να δαπανηθούν για την«Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο» την ώρα ου οι νεοσύλλεκτοι δεν εμβολιάζονται λόγω ελλείψεων.

Ας πάρουμε ομως τα πραγματα απο την αρχή.
Στα τέλη Μαίου και μέσα στον εκλογικό αχό αποκαλύφθηκε πως υπαρχει διαγωνισμος 3 εκ Ευρώ για « Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο »

Δείτε: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ « Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο »
Ημερομηνία: 25/05/2012 16:49:02ΑΔΑ: Β49Μ6-ΜΒ7
Είδος: ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣΛήψη Αρχείου
Το τρομερό είναι πως το έργο στην πραγματικότητα δεν κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ στην αγορά οπότε κάποιος ή κάποιοι θα τσεπώσουν νόμιμα και ηθικά πάνω από 2,5 εκ ευρώ σε χαλεπούς καιρούς.
Σε κάθε περιπτώση το προκλητικον του πραγματος ειχε αντιληφθει ο πρώην υπουργός κ.Φραγκος που ΑΚΥΡΩΣΕ τον διαγωνισμο.

Πλήν όμως , όπως διαπιστώσαμε το Σαββατο στις 21/07/2012 – 19:23:49 αναρτήθηκε η παραταση του διαγωνισμού στην Διαυγεια!




Παράταση Υποβολής Προσφορών Ανοικτού Διαγωνισμού για το Έργο με Τίτλο «Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο»

Ελπίζουμε ο νεος Υπουργός  (αλλά έμπειρος πια)Πάνος Παναγιωτόπουλος να ξαναδει το θεμα, να συμφωνησει με τον προηγουμενο Υπουργο και να ξανακυρωσει τον διαγωνισμο. Τα λεφτα χρειαζονται αλλου. Όπως και τα αλλα 2,5 εκ που θα πανε για την ΥΣΑ θα μπορούσαν να εχουν χρησιμοποιηθεί για κατι αλλο που τώρα, που πειναει ο κοσμος και μενουν χωρις φαρμακα οι γεροντες είναι πιο επειγον (2.405.003,50 € για την «Ψηφιοποίηση, Τεκμηρίωση και Ανάδειξη) Περιμένουμε απαντήσεις από τον κόκκινο Πάνο.





blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου