Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Δυο ζευγάρια διαρρηκτών ρήμαζαν τα σπίτια της Πτολεμαΐδας

Δυο ζευγάρια διαρρηκτών ρήμαζαν τα σπίτια της ΠτολεμαΐδαςΗ άτακτη φυγή μιας νεαρής γυναίκας που, όπως αποδείχθηκε, φύλαγε τσίλιες όσο ο σύντροφός της «άδειαζε» ένα σπίτι στην περιοχή Καρδιά της Κοζάνης, οδήγησε στην εξάρθρωση μιας σπείρας που εδώ και δυο μήνες είχε ρημάξει τα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας.
Η 24χρονη Ελληνίδα τσιλιαδόρος πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας τον 22χρονο φίλο της, μόλις αντιλήφθηκε ότι πλησίαζαν οι αστυνομικοί. Ο νεαρός βγήκε από το σπίτι μιας 45χρονης έχοντας αρπάξει διάφορα τιμαλφή και προσπάθησε να κρυφτεί σε ένα κοντινό πάρκο, αλλά εντοπίστηκε, συνελήφθη και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.
Λίγο αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο και η έρευνα της Ασφαλείας Πτολεμαΐδας διαλεύκανε άλλες οκτώ διαρρήξεις που είχαν γίνει από τον Απρίλιο σε σπίτια της περιοχής. Συνεργοί του ζευγαριού που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης ήταν άλλοι δυο Έλληνες, ένας 22χρονος άνδρας και μια 25χρονη γυναίκα που αναζητούνται. Μαζί είχαν κλέψει κοσμήματα και είδη συνολικής αξίας 25.000 ευρώ, σύμφωνα με το protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου