Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! ΠΟΙΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ?‏


Άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης απαιτείται για τις σοβαρότατες καταγγελίες που διατύπωσε ο καθηγητής του πανεπιστημίου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος, σύμφωνα με τον οποίο «συμφέροντα» εντός Ελλάδος δεν αφήνουν να προχωρήσει η αξιοποίηση των αποθεμάτων!
Οι καταγγελίες έγιναν μάλιστα και πιο συγκεκριμένες, λέγοντας ότι πρόκειται για εταιρίες που εισάγουν στην Ελλάδα υδρογονάνθρακες! Η υπόθεση είναι σοβαρότατη οπότε καλούνται τόσο τα κόμματα που κόπτονται για το καλό του έθνους, αλλά και οι λειτουργοί της Θέμιδας από μόνοι τους να καλέσουν τον καθηγητή να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, διότι εάν οι καταγγελίες αυτές αληθεύουν, προφανώς μιλάμε για εγκληματική συμπεριφορά εναντίον του ελληνικού λαού.
Προφανώς θα περιμένουμε στην ηγεσία του αγώνα να μπει μπροστάρης ο ΣΥΡΙΖΑ, καθότι δεν μπορεί να εκτοξεύονται συνεχώς «απειλές» για την επιβολή φόρων επί δικαίων και αδίκων και από την άλλη πλευρά ειδικοί του χώρου να αναφέρουν τέτοια πράγματα και να μην κουνιέται φύλλο στην Ελλάδα. Εάν επαληθευτεί θα πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο που θα μας κάνει να ξεχάσουμε γρήγορα τα «κατορθώματα» Τσοχατζόπουλου και λοιπών περιπτώσεων.
Ιδού λοιπόν αγαπητοί πολιτικοί, πεδίον δόξης λαμπρόν… Εμείς, τόσο στο «defence-point.gr» όσο και στο περιοδικό ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ δικαιούμαστε να «ευλογούμε τα γένια μας», καθότι έχουμε αναφερθεί εδώ και πολύ καιρό, αρκούντως αναλυτικά στα ζητήματα αυτά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου