Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Πλήρωσε με την ζωή της το ενδιαφέρον της για τους αλλοδαπούς. ΌΣΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ,ΚΑΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι οι δολοφόνοι- πατέρας και γιος-της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη από την Επισκοπή Ηρακλείου την είχαν βιάσει πολλαπλώς πριν ξεψυχήσει φιμωμένη στο πάτωμα του σπιτιού της.
Οι δολοφόνοι της, ένας 44χρονος Ρουμάνος και ο 18χρονος γιος του, γνώριζαν την άτυχη γυναίκα καθώς στο παρελθόν διέμεναν δίπλα στο σπίτι της. Έτσι εξηγείται γιατί της είχαν δέσει τα μάτια.
“Μαμά Σοφία”. Έτσι αποκαλούσε σύμφωνα με κατοίκους της Επισκοπής την 85χρονη Σ. Κορναράκη ο 44χρονος Ρουμάνος, ο οποίος μαζί με τον 18χρονο γιο του, κατηγορούνται για τον βιασμό και την δολοφονία της.
Η άτυχη γερόντισσα πολλές φορές τον είχε βοηθήσει ενώ του έδινε φαγητό και τσάμπα τσιγάρα. Και δεν ήταν ο μοναδικός. Η 85χρονη, γνωστή για την καλοσύνη και την φιλευσπλαχνία της, πάντα ήταν δεκτική στους οικονομικούς μετανάστες, γεγονός που είχε σχολιαστεί από τους γείτονες της, οι οποίοι πολλές φορές την είχαν προειδοποιήσει, φοβούμενοι τα χειρότερα. “Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ” της έλεγαν. Εκείνη όμως ήταν ανένδοτη και γι’ αυτό είχε γίνει “η μαμά” πολλών αλλοδαπών, όπως την αποκαλούσαν.Προσήχθησαν και εξετάστηκαν εξονυχιστικά καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας μέχρι που παραδέχτηκαν εν μέρει την ενοχή τους, ρίχνοντας ωστόσο ο ένας την ευθύνη στον άλλον. Σύμφωνα πάντως με την Αστυνομία το μεγαλύτερο βάρος της ειδεχθούς δολοφονίας φέρεται να πέφτει στους ώμους του πατέρα, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά την γιαγιά τόσο ως γείτονας όσο και ως πελάτης.
Κι οι δύο ισχυρίστηκαν ότι την επίμαχη νύχτα έφθασαν με τα πόδια στην Επισκοπή με σκοπό να ληστέψουν την ηλικιωμένη.
Ο γιος ισχυρίζεται ότι πρώτος μπήκε ο πατέρας του στο σπίτι της 85χρονης, την οποία ακινητοποίησε, ρίχνοντας την στο πάτωμα. Εκείνος ακολούθησε και άρχισε να ψάχνει το σπίτι για να βρει χρήματα και χρυσαφικά.
Μετά βγήκε έξω για να φυλάει τσίλιες και ο πατέρας του παρέμεινε στο σπίτι. Ο ίδιος εκτιμά ότι τότε βίασε την 85χρονη.
Ακριβώς τα ίδια αλλά με αντιστραμμένους ρόλους ισχυρίστηκε και ο πατέρας, ο οποίος έριξε το …μπαλάκι στο γιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ταυτοποιήθηκε το σπερματικό υγρό του 44χρονου τόσο από τα δείγματα που είχαν ληφθεί από την σορό της υπερήλικης όσο και από ένα πανί που βρέθηκε κάτω από το στόμα της.
Επίσης αποκαλύπτεται ότι καθ’ όλη την διάρκεια του βασανισμού της 85χρονης, ο 18χρονος-ο οποίος ενηλικιώνεται τον Ιούλιο-δίψασε, πήρε ένα αναψυκτικό και στην συνέχεια εγκατέλειψε το κουτί πάνω στο ψυγείο της 85χρονης. Εκεί ανιχνεύτηκε το γενετικό του υλικό.
Μετά, πατέρας και γιος, πήγαν στο κατάστημα ψιλικών της Κορναράκη απ’ όπου πήραν μεγάλο αριθμό τσιγάρων. Κάποιες κούτες βρέθηκαν στο σπίτι τους, στις Αγιές Παρασκιές.
Πηγή: Κρητική εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου