Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Στα όπλα η Πιπιλή για τα κέντρα κράτησης μεταναστών - Kαλεί σε γενικό ξεσηκωμό τους Αθηναίους με αφορμή δηλώσεις του Δημάρχου Βοΐου

Σε γενικό ξεσηκωμό καλεί τους Αθηναίους η Φωτεινή Πιπιλή μετά τις δηλώσεις της δημάρχου Βοΐου η οποία ανέφερε ότι δεν θα επιτρέψει τη δημιουργία κέντρων κράτησης μεταναστών στην περιοχή της.


Η σχετική πρόταση Χρυσοχοϊδη υιοθετείται από το σύνολο των κομμάτων και η γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ έγραψε σχετικά στο Facebook: «Αθηναίοι! Κυψελιώτες! Πατησιώτες! Κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, κάτοικοι της Ομόνοιας, της 3ης Σεπτεμβρίου, της Αττικής, της Λιοσίων, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! Ακούστε τι δήλωσε, η Δήμαρχος Βοΐου Κοζάνης: «…Λυπάμαι, αλλά δε θα γίνουμε η χωματερή της Αθήνας…» .

H κυρία αυτή, με 22.000 κατοίκους στο Δήμο της, αντιδρά με αυτό το προσβλητικό τρόπο στη δημιουργία, επιτέλους, με χρήματα της Ευρώπης του πρώτου κέντρου κράτησης Λαθρομεταναστών στη περιοχή της. Ακούστε τι άλλο είπε: « … Δεν θα υποβαθμίσουμε τη δική μας περιοχή για να αναβαθμίσει ο υπουργός το Κέντρο της Αθήνας»!

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/408589/Default.aspx

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου