Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Eπίσημη ανακοίνωση του Δήμου Βοΐου για συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη


Αδιέξοδο στη συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη - Αντιδράσεις προανήγγειλε η Δήμαρχος, Παναγιώτα Ορφανίδου. Την έντονη αντίδραση της τοπικής κοινωνίας της Νεάπολης και συνολικότερα του Δήμου Βοΐου, για την ίδρυση Κέντρου Φιλοξενίας παράνομων Μεταναστών στο Στρατόπεδο «Πόρτη», μετέφερε σήμερα, Πέμπτη 22 Μαρτίου, στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, η Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου.


Σε μια συζήτηση όπου ο Υπουργός εμφανίσθηκε κάθετος και χωρίς διάθεση να ακούσει τα επιχειρήματα των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, δηλώνοντας μάλιστα πως «δεν έχω ώρα για ανούσιες διαβουλεύσεις», οι εκπρόσωποι της περιοχής αποχώρησαν εξοργισμένοι από τη συνάντηση με τη Δήμαρχο Βοΐου να προειδοποιεί για δυνατές κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες σε συντονισμό με την επιτροπή αγώνα της Νεάπολης.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Γιάννης Σόκουτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Μακρής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης, Γιάννης Κολλιός και οι Βουλευτές της Π.Ε. Ενότητας Κοζάνης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Βοΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου