Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ντόρα, η μικρή νοτιοκορεάτισσα...


Από το aftodioikisi.gr

Εκνευρίστηκε (ξίδι μπαλσάμικο) η Ντόρα με τους εκνευρισμένους πολίτες στο δήμο Θερμαϊκού, που την «έκραξαν», επειδή δε συμφωνούν με τις θέσεις της και το μνημόνιο, το οποίο -σημειωτέον- το μελετά η Ντόρα κάθε βράδυ, όχι σαν τον άλλον, ξέρετε αυτόν της υπΑνάπτυξης: με αυτό κοιμάται, με αυτό ξυπνά.
«Αν θέλετε άλλο σύστημα, η μόνη εναλλακτική λύση είναι να πάτε στη Βόρεια Κορέα. Είναι το μόνο εναλλακτικό σύστημα στη Δημοκρατία σήμερα», είπε σε...
όλους όσοι αντιδρούσαν η Ντόρα, η μικρή νοτιοκορεάτισσα.
Τι λέτε, κυρία πρόεδρε!!! Μήπως σαλτάρατε και δεν το έχουμε καταλάβει;
Δεν έχετε ακούσει τίποτε για εκλογές, δεν ξέρετε τίποτε και για ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή για το σημερινό κατάντημα της χώρας (όχι! όχι! εσείς δεν ήσασταν υπουργός Εξωτερικών, δε μετείχατε σε κανένα Υπουργικό! προς θεού!).
Ένα «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»; Ένα άλλο «ο λύκος (σ.σ.: λύκαινα επί του προκειμένου) κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του»;
Αυτό, το να το παίζετε πως νιάζεστε για τη χώρα, διαγράφοντας τις ευθύνες σας, με τρελαίνει... Με κάνει να θέλω να πάω στα Καρπάθια με τον... μπαμπά.

(Φωτογραφία: iakovos-spourgitis.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου