Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

H Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας για την τηλεθέρμανση: Nα μην εκδώθουν λογαριασμοί στους αποδεδειγμένα με νόμιμες αποδείξεις πολίτες που προμηθεύτηκαν άλλο καύσιμο


Ακούσαμε με μεγάλη προσοχή την συνέντευξη της Δημάρχου κας Βρυζίδου στις 11-01-2011 στο Ελεύθερο ραδιόφωνο Πτολεμαΐδας και δυο μέρες νωρίτερα, διαβάσαμε στον τοπικό τύπο και με τίτλο «Σε φάση ολοκλήρωσης η σύνδεση της Τηλεθέρμανσης με τον ΑΗΣ Καρδιάς».


Όλα αυτά είναι καλά και κατανοητά, όμως η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ εξακολουθεί να ταλαιπωρεί και να «παγώνει» τους κατοίκους της πόλης οι οποίοι χρησιμοποιούν άλλες εναλλακτικές μορφές για την θέρμανσή τους, φυσικά (όσοι έχουν την δυνατότητα λόγω και της οικονομικής κρίσης). Αναγκάστηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό έναντι στην Δ.Ε.ΤΗ.Π. τέλος του 2011 και μετά άρχισαν οι βλάβες (29-12-2011) οπότε και βάλανε το χέρι στην τσέπη και πλήρωσαν πάλι για (πετρέλαιο, ξύλα κτλ), ώστε να έχουν θέρμανση, δαπάνη που δεν μπορούσαν να έχουν υπολογίσει στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι «φταίνε οι παλαιότεροι διοικούντες της Δημοτικής Αρχής» στους πολίτες μένει μόνο η αγανάκτηση χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Φυσικά το θέμα είναι διαχρονικό και σε άλλη στιγμή θα επανέλθουμε, όμως για την ώρα η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ:

ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ προς την Δήμαρχο και την Δ.Ε.ΤΗ.Π. να αποδείξουν έμπρακτα στην οικονομική ζημιά που υπέβαλαν τους πολίτες της Πτολεμαΐδας και να μην εκδώσουν λογαριασμούς στους αποδεδειγμένα με νόμιμες αποδείξεις πολίτες που προμηθεύτηκαν άλλο καύσιμο (πετρέλαιο, ξύλα κτλ), ώστε να μην επιβαρυνθούν και το επιπλέον κόστος του λογαριασμού της Δ.Ε.ΤΗ.Π. Να εκδοθεί συνολικός λογαριασμός στο τέλος της χειμερινής περιόδου το οποίο θα πληρωθεί σε 6 ισόποσες μηνιαίες δόσεις στην περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν προς τους πολίτες της Πτολεμαΐδας στην δύσκολη αυτή περίοδο που περνάνε οι ίδιοι και η πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου