Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Η Αργεντινή έχει αρχηγό γυναίκα που έχει αρχ@*ια..και όχι άντρα μαζορέτα της Goldman Sachs!

''Η κυβέρνηση της Αργεντινής αποφάσισε να δώσει τέλος στην εισαγωγή και πώληση των iPhone και Blackberry συσκευών. Η απαγόρευση αυτή συμπεριλαμβάνει όλα τα κινητά που κατασκευάζονται εκτός Αργεντινής αλλά η.......
Apple και η RIM είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες που δεν έχουν δικά τους εργοστάσια στην Αργεντινή, οπότε τα μάτια όλων είναι πάνω σε αυτές τις δύο.



Οι Nokia, Samsung, LG και η Motorola έχουν ήδη κατασκευάσει εργοστάσια στην Αργεντινή οπότε θα αποφύγουν τον συγκεκριμένο νόμο. Η Apple και η RIM όμως ατυχήσανε διότι έχουν μείνει με μοναδική επιλογή το να χτίσουν και αυτές ένα εργοστάσιο στην Αργεντινή.
Αυτός ο νόμος περί απαγόρευσης των "ξενόφερτων" κινητών τηλεφώνων είναι ένα από τα μέτρα για την κρίση που περνάει η χώρα και είναι παροδικός μέχρι να γιατρευτεί η οικονομία της χώρας. Η Apple και η RIM λέγεται πως έχουν το 60% της αγοράς των smartphones στην Αργεντινή οπότε αυτό θεωρείται αρκετά μεγάλο πλήγμα για αυτές και αναμένουμε να δούμε την απάντηση τους.''
Πολιτικοί με αρχ@*ια ! Έτσι είναι θες κύριε να λανσάρεις τα προϊόντα σου σε μια χώρα που δεν παράγει & εξάγει τίποτα??? θα επενδύσεις! για να πάρεις πρέπει να δώσεις! ΜΠΡΑΒΟ στην πολιτική της Αργεντινής!
Κρίμα ομως γιατί στην Ελλάδα δεν γίνεται να το κάνει αυτό κανένας πολιτικός γιατί δεν είναι στο χέρι του. Ανήκουμε στην εννιαία Ευρωπαική αγορά και δεσμευόμαστε από τις συνθήκες, δεν είναι στο χέρι μας.


 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου