Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ....ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΕΙ ΤΟΥΡΚΟΦΑΤΣΕΣ ..!!!!

papdopoulosΡεβεγιόν με άρωμα πολυπολιτισμικότητας και τουρκολαγνεία
Σαν να μην μας έφταναν οι τούρκικες σειρές που πλημμυρίζουν τα ιδιωτικά κανάλια. Σαν να μην ήταν αρκετές οι διάφορες "κουλτουρέ" πολυπολιτισμικές εκπομπές των διαφόρων τύπων που θέλουν να μας πείσουν για το πόσο καλοί μας φίλοι ήταν οι Τούρκοι. Πλέον αναγκαζόμαστε και τις παραμονές των μεγάλων εορτών να τρώμε στην μάπα την τουρκολαγνεία κάποιων. Όπως ακριβώς συνέβη χτες το βράδυ, στην κρατική τηλεόραση. Όπου στην πολυσυζητημένη - για τα έξοδά της - εκπομπή του Παπαδόπουλου, μας σερβιρίστηκε μια τουρκάλα τραγουδίστρια, για να "εμπλουτίσει" το ρεβεγιόν της ελληνικής οικογένειας με λίγη ... τουρκική κουλτούρα.
Το τραγικότερο όλων αυτών είναι το ότι η συγκεκριμένη εκπομπή προβλήθηκε λίγες μόνο ημέρες μετά τις αποκαλύψεις για τις ... τουρκικές δραστηριότητες στα ελληνικά δάση. Αποκαλύψεις τις οποίες έκανε - προφανώς για τους δικούς του λόγους - ο Μεσούτ Γιλμάζ, και οι οποίες απέδειξαν στην πράξη το τι σημαίνει "ελληνοτουρκική φιλία".
Αυτό όμως δεν επηρέασε τους παραγωγούς της ΕΡΤ, οι οποίοι έχοντας φυσικά την πολυτέλεια να πληρώνονται μέσω ενός "χαρατσιού" της ΔΕΗ θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου