Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΗΜΕΝΗ «ΔΟΥΛΕΙΑ»

Οι Παπαδήμιος και Μπενιζέλος, με το πολυνομοσχέδιο, συγκροτούν 5μελή επιτροπή εισπράξεων των Δημοσίων εσόδων, με διπλό δικαστικό φερετζέ και ταχυδρόμο τον ΣΕΒ…


…. ΣΤΗΜΕΝΗ «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
=== Κατά καιρούς, το Εβραιοτραπεζικό κεφάλαιο, πότε δια στόματος Βγενόπουλου, πότε δια του Κωστόπουλου και πότε δια στόματος Σάλλας, αφού ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στον κρατικό μηχανισμό με τα πολιτικά υποζύγια, έβγαινε και διαλαλούσε, ότι το θέμα της είσπραξης των Δημόσιων Εσόδων, τάχα θα λυθεί, μόνο αν αυτοί (οι Εβραιοτραπεζίτες) αναλάβουν την είσπραξη των εσόδων του κράτους που αυτοί έχουν διαλύσει.

=== Αν αυτό συμβεί, τηρουμένων των αναλογιών, θα είναι παγκοσμίως η μεγαλύτερη μπίζνα των Εβραιοτραπεζιτών και συγχρόνως θα ελέγχουν απόλυτα και εξ ολοκλήρου ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ τον Ελληνικό Κρατικό Μηχανισμό. Μέχρι τώρα, οι κουνίστρες υπουργοί οικονομικών, μέχρι και το πολιτικό βούρλο Παπακωνσταντίνου, καμώνονταν τον άγνωστο στρατιώτη και έλεγαν αδιάφορα σε στημένες ερωτήσεις δημοσιογράφων, ότι «προς το παρόν δεν έχει συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο τέτοιο θέμα.»

=== Το πιάσατε πως λειτουργεί το διεφθαρμένο σύστημα των καφε-γαλαζιο-πράσινων πολιτικών πορνών??? Ποτέ δεν υπήρξε ένας κατηγορηματικός αποκλεισμός, ενός τόσο φαύλου ενδεχομένου. Το να βάλεις δηλαδή (όπως λέει και ο Γιώργος Δημόπουλος), τον λύκο μέσα στο μαντρί να φυλάει τα πρόβατα.


=== Έρχεται τώρα ο πολιτικά αλητήριος εγκληματίας ΜΠΕΝιζέλος, ο σώγαμπρος του βιομήχανου-τραπεζίτη Μπακατσέλου της αγλάϊου κάλους θυγατρός, με το πρώτο οικονομικό πολυνομοσχέδιο του 2012, με το άρθρο 4, και με ένα άλμα εις μήκος που διεκδικεί παγκόσμιο ρεκόρ, διανύει τα 3/4 της απόστασης, μέχρι την αξίωση των τραπεζιτών, να ξελαφρώσουν παντελώς τον κρατικό μπιζαχτά (κρατικό ταμείο για τους μη ειδικούς).

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, ο πωρωμένος εγκέφαλος των συμβούλων του χοντρού γκαγκά, είχε την εξυπνάδα, να συγκροτήσει 5μελή ….Επιτροπή επί των κρατικών εισπράξεων, στην οποία για αναγκαίος φερετζές, τα δύο 2 μέλη θα είναι δικαστικοί, οι οποίοι θα μας διασφαλίσουν, να μη πω από τι….. ΟΣΟ ΜΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΠΌ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΆ, ΤΑ 8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. Διότι και ο Ρακιντζής ο Λέανδρος (που καθόλου δεν τον συμπαθώ και τον θεωρώ κατεξοχήν συνυπεύθυνο της υπάρχουσας κατάντιας του δημόσιου τομέα), ανώτατος δικαστικός (Αρεοπαγίτης) ήταν. Τον έκαναν Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και κοίτα τη Δημόσια Διοίκηση και βγάλε συμπέρασμα και γι’ αυτήν και γι’ αυτόν….

Και συμπληρώνει ο ΜΠΕΝιζέλος την πεντάδα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του κοιμισμένου τραπεζίτη Παπαδήμιου, με έναν υπάλληλο κεντρικής υπηρεσίας του …υπουργείου οικονομικών, με έναν του ΣΔΟΕ και με έναν ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΕΒ…. Ναι, αυτοί που δεν πληρώνουν φόρους «επειδή έχουν σοβαρότερες φοροαποφυγές να κάνουν» παίρνουν τις εισπράξεις αγκαζέ για να τις πάνε βόλτα, στα γκισέ των τραπεζών τους.

Κατά τα λοιπά, το διαφημισμένο πολυνομοσχέδιο της νέας εκδοράς μας, περιστρέφεται σε έναν λαβύρινθο, που ευνοεί σκανδαλωδώς το μεγάλο και κυρίως εισαγόμενο κεφάλλαιο. Οπότε χοντρέ γκαγκά και υπουργέ οικονομικών και υποψήφιε αρχηγέ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι και οι εντόπιοι απατεώνες μεγαλολεφτάδες, πρώτα θα εξάγουν τα ευρά τους προς διεθνοποίηση και μετά, θα σκεφθούν αν μπορούν να μη πληρώνουν φόρους για να επανεισάγουν ένα μέρος από αυτά και να επανεξάγουν τα τριπλάσια….. Οπότε????…..

Οπότε πολιτικά ηλίθιε χοντρέ, η πριν έναν χρόνο πρόβλεψη των άρρωστων εγκεφάλων σας, για να φθάσετε το Δημόσιο χρέος από τα 135 δις στα 540+ δις, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι ήτανε έγκλημα διαρκείας και προμελετημένο.

tsoutsouneros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου