Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη - Καστοριά 24 Ώρες Ταξίδι!


Λοιπόν είμαι τόσο αγανακτισμένος που δεν ξέρω πως να εκφραστώ. Ξεκίνησα χθες...στις 15:00 για να έρθω Καστοριά από Θεσ/νίκη και έφτασα σήμερα 15:00. Το χιόνι δεν ήταν πάνω από 15 πόντους αλλά το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τον ισχυρό αέρα που το μάζευε σε κάποια σημεία και του έδινε αρκετό ύψος.


Μέχρι εδώ η κατανόηση της παρέας ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη προς τον μηχανισμό του κράτους που διαχειρίζεται τέτοιου είδους κρίσεις στην Εγνατία οδό.Με την ώρα όμως αυτό άλλαξε , γιατί? γιατί καταλάβαμε ότι οι διάφορες ομάδες, αστυνομικοί,οδηγοί εκχιονιστικών,εθελοντές,τοπικοί άρχοντες,και ραδιόφωνα δεν είχαν καμία επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μας στέλνουν άσκοπες "βόλτες" σε όλο τον νομό Κοζάνης ,λέγοντάς μας να ακολουθούμε δρόμους προς Καστοριά που τελικά ήταν "κλειστοί".Πήγαμε Αιανή ,Πτολεμαίδα ,Βατερό δηλαδή από άκρη σε άκρη του νομού και μάλιστα σε συνθήκες που μόνο κάποιος που ήταν εκεί καταλαβαίνει πόσο άσχημοι ήταν.Για να καταλάβετε το χάος, όταν ρώτησα έναν αστυνομικό, πως ξέρει ότι η πληροφορία που μου δίνει είναι σωστή αφού δεν βλέπω κάποιον ασύρματο ή κάτι παρόμοιο στην κατοχή του μου απάντησε ότι του την είπε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που είχε περάσει λίγο πριν.Ακόμα και σήμερα το πρωί ,όταν βρισκόμασταν σε μια ακίνητη ουρά αυτοκινήτων στον δρόμο του Βατερού προς Καστοριά και ακούγαμε ραδιόφωνο, κάποιος "υπεύθυνος" της περιφέρειας ανέφερε ότι ο δρόμος είναι ανοιχτός ενώ δεν ήταν και έλεγε ότι το "ρεύμα" της Εγνατίας προς θΕΣ/ΝΙΚΗ ήταν και αυτό ανοιχτό ενώ εμείς βλέπαμε τα αυτοκίνητα που ήταν σε αυτή ,να είναι ακινητοποιημένα σε μια ουρά χιλιομέτρων.

Θα πρέπει πραγματικά να ντρέπονται οι Κοζανίτες γι αυτούς που ψηφίζουν ,όλοι οι Έλληνες να ντρεπόμαστε για το μπάχαλο κράτος που δημιουργήσαμε με τς πολιτικές μας επιλογές .Αηδίασα πραγματικά για την χώρα μου,. Eπί 24 ώρες δεν μπορέσατε να καθαρίσετε από το χιόνι, ένα επίπεδο κομμάτι δρόμου 15 χιλιομέτρων κάνοντας δύσκολη την ζωή χιλιάδων ανθρώπων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου