Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Oι Εβραίοι της Γερμανίας εκφράζουν τη λύπη τους για τη κυβέρνηση Παπαδήμου-άρχισαν τα όργανα!

Αρχισαν τα όργανα με τους ξένους που μόλις είδαν βουλευτές του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση μόνο στο δικαστήριο των εγκλημάτων της ανθρωπότητας δε μας στέλνουν. Σύμφωνα με τη Bild:Στην Ελλάδα μετέχουν τώρα στην κυβέρνηση και οι αντισημίτες του ΛΑΟΣ” και παρακάτω αναφέρει :Είναι η πρώτη φορά από την πτώση της Χούντας το 1974 που μετέχει στην κυβέρνηση ένα ακροδεξιό κόμμα. Ο νέος υπουργός υποδομών και δικτύων Μάκης Βορίδης προέρχεται από την οργάνωση νεολαίας της στρατιωτικής δικτατορίας και ανήκε για πολλά χρόνια στο ακροδεξιό Λαϊκό Μέτωπο του Ζαν Μαρί λε Πεν στη Γαλλία. Ο φίλος του Βορίδη στο ΛΑΟΣ Αδωνις Γεωργιάδης, εκδότης μεταξύ άλλων, αντισημιτικού φυλλαδίου, αναλαμβάνει υφυπουργός στο Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης”. Το ΛΑΟΣ είναι γνωστό για τα ξενοφοβικά του συνθήματα. Ο Καρατζαφέρης είχε δηλώσει κατά την ίδρυση του κόμματος του το 2000 ότι ‘‘είμαστε οι μόνοι γνήσιοι Ελληνες. Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε με Εβραίους, ομοφυλόφιλους και κομμουνιστές”.
Στο δημοσίευμα ο πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων της Γερμανίας Ντίτερ Γκράουμαν, φέρεται να εκφράζει τη λύπη του ενώ προβλέπει δυσκολίες συνεργασίας της ελληνικής με την γερμανική κυβέρνηση :”Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι μετέχουν στο ελληνικό υπουργικό συμβούλιο υπουργοί αυτού του κόμματος. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο για κάθε γερμανική κυβέρνηση να διαπραγματεύεται με την ελληνική κυβέρνηση”.
Μπράβο λοιπόν στον κ. Παπαδήμο που ενώ είχε μια ιστορική ευκαιρία να δημιουργήσει μια κυβέρνηση ευέλικτη, χωρίς βαρίδια από το ΛΑΟΣ, υπέκυψε στις απαιτήσεις του σωτήρα Καρατζαφέρη ο οποίος πλασάρεται πλέον ως εγγυητής της ενότητας. Και γιατί δηλαδή τον έχει ανάγκη η χώρα αυτόν και τους πραιτωριανούς του; Τι συμφωνίες έγιναν κάτω από το τραπέζι;

Dieter Graumann German President Christian Wulff (L) and Dieter Graumann, head of the Central Council of Jews in Germany, attend a memorial ceremony at the Auschwitz I memorial and former concentration camp on the 66th anniversary of the liberation of Auschwitz on January 27, 2011 in Oswiecim, Poland. Auschwitz was the biggest Nazi concentration camp during World War II and is infamous for its gas chambers where hundreds of thousands of Jews and other victims were murdered.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου