Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Διαλεγμένος: Να απελαθούν τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες!

Παρά τον ανελέητο πόλεμο λάσπης και την συνωμοσία της σιωπής, ευτυχώς κάποιοι Έλληνες καταφέρνουν να ορθώσουν το ανάστημά τους, και να βροντοφωνάξουν τα αυτονόητα:
Γιώργος Διαλεγμένος, σκηνοθέτης:

«Εγώ θα τολμούσα να πω, όσο τραβηγμένο και επικίνδυνο κι αν είναι, ότι η χώρα αυτή τη στιγμή ήθελε έναν στρατιωτικό νόμο. Δεν μπορείς κύριε, ενώ καταβαραθρώνεται η χώρα σου και γίνεται εξαιτίας σου χαμός και στην Ευρώπη, να κάνεις τη μία διαδήλωση πίσω από την άλλη. Να παραλύει το σύμπαν. Δεν γίνεται το ΠΑΜΕ να μην αφήνει τον κόσμο να δουλέψει έστω δύο μήνες! Είναι παράνοια. Πρέπει να μπει ένας φραγμός»

«Αυτή τη στιγμή χρειάζονται και ο Παπαδόπουλος και ο Ιωαννίδης στην κυβέρνηση! Εγώ λυπάμαι τον Παπαδήμο με όλα αυτά τα λυκόρνια δίπλα του που είχαν το χέρι στο Ευαγγέλιο! Ο Βούρος, αυτό το καραγκιοζάκι, 15 μέρες διαφήμιζε τον εαυτό του ότι δεν θα ψηφίσει και τελικά ψήφισε. Κι η Βάσω, με τα κροκοδείλια δάκρυα. Στην Ελλάδα οι υπουργοί και οι βουλευτές τη συνείδησή τους την έχουν για πέταμα. Πρώτα είναι η καρέκλα, μετά το κόμμα, μετά το χρήμα. Στον πάτο η συνείδηση»

Φυσικά μετά από τις παραπάνω δηλώσεις ο δημοσιογράφος δεν αντέχει και επιτίθεται ευθέως στον σκηνοθέτη χαρακτηρίζοντας τον "ρατσιστή"! Ανάλογη αήθη επίθεση δεν θα τολμούσε φυσικά να κάνει αν είχε απένταντί του κάποιον θολοκουλτουριάρη "διανοούμενο"... Αλλά φυσικά, εδώ έχουμε να κάνουμε με υπεράσπιση του Έθνους οπότε αμέσως κολλάει η ρετσινιά του "ρατσιστή". Προς τιμήν του Διαλεγμένος δεν μασάει τα λόγια του, και βάζει στην θέση του τον δημοσιογράφο:
- Στη συνέντευξη που πριν από δυο χρόνια μού δώσατε για την «Ε» μού είχατε πει: «Αν ήμουν εξουσία, θα πέταγα έξω όλους τους ξένους». Συνεχίζετε να έχετε την ίδια ρατσιστική άποψη;
«Βεβαίως. Λέει "έχουνε χαρτιά". Ποιος τους τα έδωσε; Και γιατί τους τα έδωσε; Είχαμε ανάγκη από εργατικά χέρια; Εδώ η χώρα παρέλυσε.Την αφήσανε ξέφραγο αμπέλι. Και ήρθαν όλα τα αποβράσματα. Δεν ήρθε και κανένας άνθρωπος της τέχνης και του πνεύματος, κανένας Παναχί, να πω "να και κάποιος που ζήτησε άσυλο στην Ελλάδα". Έχουμε μαζέψει όλο το κατακάθι της Ανατολής και της Ασίας».


Και συνεχίζει ο "καλός" δημοσιογράφος ο οποίος δεν μπορεί να διανοηθεί ότι δεν μπαίνουν όλοι στο καλούπι της παγκοσμιοποίησης και του εθνομηδενισμού:


- Μόνο χρυσαυγίτες υποστηρίζουν όσα λέτε.
Για να πάρει την απάντηση που του αρμόζει και τον βάζει στην θέση του:
«Ας με πούνε και φασίστα και χρυσαυγίτη. Χαίρομαι. Τα έχω όλα. Πειράζει; Αυτοί μού χάλασαν τη χώρα μου».

Επιτέλους! Μια δήλωση που αποστομώνει θολοκουλτουριάρηδες και εθνομηδενιστές, που λέει τα πράγματα όπως είναι! Που λέει αυτό που προσπαθούν να κρατάνε κρυφό τα κανάλια και οι εφημερίδες της διαπλοκής: Οι λαθρομετανάστες έχουν καταστρέψει την Ελλάδα, και κανένας Έλληνας δεν τους θέλει εδώ. Και αν νομίζετε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή τα λέει αυτά, κάνετε τεράστιο λάθος!
 
 
 http://ellhnaspolitis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου