Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η πολυγαμία , ο ισλαμικός νόμος της sharia και ο ρατσισμός επανέρχονται στην Λιβύη . - 6 Βίντεο . Τα περισσότερα βίντεο είναι αυστηρώς ακατάλληλα για παιδιά κάτω των 18 ετών ... Αντέχετε την αλήθεια ;



From HEIL GAP (or mind the GAP )

Λιβύη : Η πολυγαμία , ο ισλαμικός νόμος της sharia και ο ρατσισμός επανέρχονται στην Λιβύη από το ΝΑΤΟ –ικο καθεστώς που εκτέλεσε τον συνταγματάρχη Καντάφι.
Ο HEIL GAP θεώρησε ως ένα ακόμη παραμύθι του διαδικτύου , όταν πριν δυο εβδομάδες άκουγε στο 12 λεπτο ήχητικο μήνυμα, που δημοσιεύτηκε στις ιστοσελίδες της «τζιχάντ» , τη φωνή ενός ανθρώπου , που προσδιορίζονται ως Abdelmalek Droukdel , ο οποίος εκ μέρους του υποκαταστήματος της Αλ Κάιντα στην Βόρεια Αφρική , κάλεσε τους αντάρτες ( εννοείται του ΝΑΤΟ ) , να επιβάλουν τον ισλαμικό νόμο.

Ώσπου προχθές το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο δια μέσου του Μουσταφά Abdel Jalil
, δήλωσε , ότι ο Ισλαμικός νόμος της σαρία θα επικρατήσει στην απελευθερωμένη Λιβύη και τυχόν υφιστάμενοι προοδευτικοί νόμοι , του συνταγματάρχη Καντάφι που έρχονται σε αντίθεση με τον ισλαμικό νόμο της sharia θα πρέπει να καταργηθούν.

"Ως μια ισλαμική χώρα, έχουμε υιοθετήσει την « σαρία » ως βασικό μας νόμο," δήλωσε ο Abdel Jalil, κατά τη διάρκεια τελετής στην ανατολική πόλη της Βεγγάζης.

Ο Jalil ανέφερε ως παράδειγμα το νόμο περί γάμου. :
Υπό τον έκπτωτο ηγέτη Μουαμαρ Καντάφι, ο οποίος σκοτώθηκε την Πέμπτη, η πολυγαμία απαγορεύτηκε. «Για παράδειγμα ο νόμος για το διαζύγιο και το γάμο ... Ο νόμος αυτός έρχεται σε αντίθεση με τη Σαρία και έπρεπε να τον καταργήσουμε »
δήλωσε ο Jalil 
Ο ανατραπείς ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι , ετάφη νωρίς την Τρίτη , σε μια μυστική τοποθεσία στην έρημο, ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι Al-Jazeera , επικαλούμενο αξιωματούχους του Εθνικού Μεταβατικού Συμβούλιου. 
Πτώματα 267 ανθρώπων έχουν βρεθεί θαμμένα σε ομαδικούς τάφους στη Σύρτη, την πατρίδα και το τελευταίο προπύργιο του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι , σύμφωνα με δηλώσεις του Fox News . 
Οι περισσότεροι από τους νεκρούς ήταν υποστηρικτές του Καντάφι και είχαν εκτελεστεί , ανέφερε το Fox News αργά την Τετάρτη, επικαλούμενο πηγή του Ερυθρού Σταυρού , ο οποίος μίλησε σε μια ηλεκτρονική εφημερίδα της Λιβύης .
Η διεθνής οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Human Rights Watch» (HRW) κάλεσε τη Δευτέρα τη νέα κυβέρνηση της Λιβύης , ώστε να ερευνήσει μια υποτιθέμενη σφαγή των υποστηρικτών του Καντάφι στην πόλη της Σύρτης. 
Τα όργανα του 53 ατόμων , βρέθηκαν σε ένα ξενοδοχείο , δήλωσε το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, 
«Βρέθηκαν 53 οργανισμοί σε αποσύνθεση, προφανώς υποστηρικτών του Καντάφι, σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη Σύρτη, και κάποιοι είχαν τα χέρια τους δεμένα πίσω από την πλάτη τους , όταν πυροβολήθηκαν," δήλωσε ο Peter Bouckaert διευθυντής της Human Rights Watch,. 
Τα καθάρματα της AL QAEDA τώρα ζητούν , από την Αλγερία , την έκδοση της γυναίκας , της κόρης και εγγονού του Καντάφι , διότι ως φαίνεται , πήραν φόρα από τα άλλα καθάρματα , τους ηγέτες της ΕΕ ΗΠΑ ΝΑΤΟ και θέλουν να τεμαχίσουν και την οικογένεια Μουαμάρ Καντάφι , στον χασάπικο πάγκο τους 
( προφανώς ο γιωργάκης ο παρδαλός, θα έλεγε και εδώ ένα μεγάλο ναι , ….μα είναι να αναρωτιέσαι ρε HEIL GAP (or mind the GAP );
Εδώ ο ^#»@+)*ος , χθες είπε ναι στην νέο-γερμανική κατοχή της χώρας , μέσω της 
νέο-ταξικής ΑΠΑΤΗΣ του χρέους , εκεί τώρα θα δίσταζε ; 
"Η Αλγερία δεν θα εκδώσει τους συγγενείς του Καντάφι είτε στη Λιβύη ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, σύμφωνα με εφημερίδα « Le Soir d `Algerie » .
"Τους δόθηκε καταφύγιο (στην Αλγερία) για ανθρωπιστικούς λόγους, και το καθεστώς αυτό δεν έχει αλλάξει." ανέφερε κυβερνητική πηγή.
"Ο κόσμος είδε πως ο συνταγματάρχης Καντάφι είχε σφαγεί. Τρέφουμε σεβασμό προς την ανθρώπινη ζωή, και η διασφάλιση της ασφάλειας της οικογένειας του Καντάφι είναι θέμα τιμής για μας ", είπε η πηγή. 

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν την Τετάρτη καταδίκασε τον τρόπο που τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάλυψαν το θάνατο του ανατραπέντος ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι. 
«Σχεδόν όλη η οικογένεια Καντάφι σκοτώθηκε. Το πτώμα του φάνηκε σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως. Είναι αδύνατο να το δει κανείς χωρίς αηδία! ", Δήλωσε ο Πούτιν σε συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου του Μετώπου του Λαϊκού Κόμματος της Ρωσίας. 
Ως φαίνεται ΜΑΛΛΟΝ η Ρωσία και η Κίνα πρέπει να έμαθαν το μάθημα τους και προχώρησαν σε βέτο ( στο παρεμφερές ) , νέο ψήφισμα για τη Συρία. 
Αυτή δε η αντιπαράθεση των , είναι απίθανο πλέον να ενεργοποιήσει το Συμβούλιο Ασφαλείας , δια την κατάκτηση και της Συρίας , από την παγκόσμιο διακυβέρνηση των ΕΕ , ΗΠΑ , ΝΑΤΟ .
«Μην αγοράζετε σκλάβους, εκτός αν έχετε ένα μαστίγιο" όπως είναι γραμμένο στην αραβική επάνω στους τοίχους , έξω από τα εγκαταλειμμένα σπίτια των μαύρων της Λιβύης στο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (Oct 24, 2011) αυτό video του YouTube 

Black Africans victims of ethnic cleansing by rebel forces(Libya) 

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ 
AL QAEDA ΤΟΥ ΝΑΤΟ 

Μαύροι Αφρικανοί μετανάστες εργαζόμενοι στα πετρέλαια στη Λιβύη αποδεκατίζονται δια λόγους εθνοκάθαρσης , από τους αντάρτες της Λιβύης , απλώς και μόνο επειδή ,όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες του HEIL GAP (or mind the GAP ) , οι μουσουλμάνοι περιφρονούν τους μαύρους.

Όπως ε δε ίχαμε γράψει στο άρθρο μας , της 7 ης Σεπτεμβρίου 2011 , Οι Ρατσιστές Ισλαμιστές Της Αλ Κάιντα Στην Λιβύη Σφαγιάζουν Όσους Έχουν Μαύρο Χρώμα στο όνομα του Ισλάμ και με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ .
Εξηγώντας ότι «Στα Αραβικά , η λέξη «μαύρος» και «σκλάβος» είναι η ίδια.» και ότι «Οι λεγόμενοι Λίβυοι αντάρτες σκοτώνουν όλους τους εργαζομένους που είναι Αφρικανοί, χρησιμοποιώντας την κάλπικη δικαιολογία ότι είναι «μισθοφόροι» και ότι έχουν προσληφθεί από τον Καντάφι, για να μην τους προσδίδεται κάποιο έμφυτο μίσος προς τους μαύρους.».

http://www.triklopodia.com/2011/09/livyi-sfages-sto-onoma-tou-islam-kai-me.html 
Όπου προβάλαμε και ένα video σύμφωνα με το οποίο οι «Αντι»-Κανταφικοί «τζιχαντιστές» έχουν αρχίσει τη σφαγή των μαύρων μεταναστών, μόνο και μόνο επειδή είναι μαύροι, καθότι οι Άραβες Μουσουλμάνοι παραδοσιακά μισούν τους μαύρους , όπως παρατηρήσατε στο VIDEO , του YouTube , οι γηγενείς μαύροι αφρικανοί , πασαλείφουν με άσπρη άμμο τα πρόσωπα τους , δια να δείχνουν χλομότεροι και να γλιτώσουν την σφαγή .
HEIL GAP (or mind the GAP )
Υ.Γ. 

ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΗ ΤΟΥ.
“ AVE PAKIUS PAVLOPULUS “ ( δεν πιστεύω να τον ξεχάσατε κιόλας )

1)
Sharia law punishment for woman wearing trousers .

Ένα δωρεάν καθημερινό ισλαμικό δημόσιο θέαμα , όπου ο μουσουλμάνος το διασκεδάζει και χαχανίζει , όταν Πετυχαίνει εις το πρόσωπον με το μαστίγιο του ,
την ατυχή μουσουλμάνα , η οποία «ΟΝΤΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ» , 
καθώς φορούσε ανδρικό παντελόνι μέσα από την κελεμπία της ή όπως στο καλό 
λέγεται αυτό που της φορούν .
ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΚΗΝΗ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ .

2)
Mullahs killing Ahmadiyya Muslims – INDONESIA
ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ «ΑΠΙΣΤΟΥΣ» (Αχμαντίγια ) ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΙΣΙΑ.

(Το κίνημα Αχμαντίγια είναι ένα ισλαμικό θρησκευτικό κίνημα που ιδρύθηκε το 1889 στην Ινδία , με κανόνες που προέρχονται από τη ζωή και τις διδασκαλίες του Mirza Γκουλάμ Αχμάντ (1835-1908) , Η πίστη στην προφήτες της Κοινότητας Ahmadiyya είναι διαφορετική από εκείνη των Ορθόδοξων ισλαμιστων ). 

Δείτε το βίντεο εδώ
3)
Woman is beaten in public by Taliban in Afghanistan .

ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΥΛΟΚΟΠΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ
ΔΙΑΚΡΙΝΟΤΑΝ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΠΟΥΡΚΑ» ΤΗΣ .

Δείτε το βίντεο εδώ
4)
Matar homosexuales y mujeres adulteras en Iran. donde rige la ley .

( ή με άλλα λόγια ) Δια την εξολόθρευση των ομοφυλοφίλων , καθώς και των μοιχών ( απίστων ) συζύγων σας , παρακαλώ όπως απευθυνθείτε εις το Ιράν. όπου και 
ισχύει ο νόμος της sharia .

Δείτε το βίντεο εδώ
5)
Stoning to death of a couple in Afghanistan .

( ΛΙΘΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΜΟΙΧΟ ΖΕΥΓΟΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ .

Δείτε το βίντεο εδώ


ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ , ( ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΓΑΠα-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ .

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ 
ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΕΝΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ :
Ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) , ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ,
ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΦΙΣΑ , ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΜΟ ΤΟΥΣ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ . 
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου