Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Φρίκη.Σατανιστές έκαψαν 18χρονη


Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη πως σατανιστές  έκαψαν 18χρονη κοπέλα . Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν τρόμο. Σύμφωνα με  τις αρχές του Γιοχανεσμπουργκ, οι δράστες έλουσαν την άτυχη κοπέλα,Ελληνικής καταγωγής, Κρίστη Θεολόγου, με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά. Στη συνέχεια της έκοψαν το ένα χέρι, βάζοντάς το πάνω σε μια φλεγόμενη Βίβλο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η 18χρονη Κρίστη και η 16χρονη φίλη της, Μπράουνγιν βρέθηκαν σε μια παρέα με πέντε αγόρια και τρία κορίτσια, σε πάρκο της πόλης, ωστόσο καμία από τις δύο κοπέλες δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Η Κρίστη ήταν η πρώτη που θυσίασαν, της έβαλαν φωτιά και σύμφωνα με το Associated Press, ενώ η κοπέλα καιγόταν, ένας νεαρός της έκοψε το χέρι και το κράτησε πάνω από τη Βίβλο ώστε να τρέχει το αίμα της. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Star, πάντως, οι νεαροί έκοψαν τα χέρια και ενός τρίτου κοριτσιού, ώστε να περιλούσουν και με το δικό της αίμα τη Βίβλο.
Η 16χρονη φίλη της Κρίστη ήταν η μόνη που έτρεξε να βάλει τέλος στο μαρτύριο της κοπέλας. Την έριξε στην άμμο και άρχισε να την κυλά στο έδαφος για να σβήσει τη φωτιά. Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τη φίλη της, κάηκε και εκείνη και νοσηλεύεται. Οι πνεύμονες και ο λαιμός της Κρίστη έχουν καταστραφεί από τη φωτιά, ενώη κοπέλα έχει πέσει σε κώμα.
Δυο νεαροί, ηλικίας 19 και 17 ετών σύμφωνα με τη Daily Mail, παραδόθηκαν στην αστυνομία, υπό την πίεση των γονιών τους. Η αστυνομία, όμως, αναζητά ακόμη τρία άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου