Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ (ΜΕ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Για ακόμη μία φορά με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με το Προεδρικό Διάταγμα 84/2011 που πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α-206/16-9-2011, τροποποιεί το σχετικό άρθρο 156 του Π.Δ. 141/1991 για τα πρόσωπα στα οποία παρέχεται υποχρεωτικά συνοδεία ασφαλείας.

Με την τροποποίηση αυτή, αντί να αποδεσμεύει Αστυνομικούς από Επίσημα και μη πρόσωπα, καθώς και από στόχους, προσθέτει στο προνόμιο αυτό και τους Περιφερειάρχες, παραχωρώντας τους από δύο (2) Αστυνομικούς.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης εκφράζει την αντίθεση της στο περιεχόμενο του Προεδρικού Διατάγματος.
Τονίζει δε, ότι σε μια κρίσιμη κατάσταση που διέρχεται η χώρα σήμερα, είναι αν μη τι άλλο άδικο για τους απλούς πολίτες, που από την μεριά βιώνουν την οικονομική αφαίμαξη, να τους γίνεται αφαίμαξη και στο αγαθό της ασφάλειας, προκειμένου να έχουν το προνόμιο οι Περιφερειάρχες να συνοδεύονται -φυλάσσονται από (2) Αστυνομικούς.
 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Στέλιος Μπαντόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου