Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πως και από ποιες εταιρίες μπορεί να κερδίστε εκπτώσεις στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Το φύλλο, η οικογενειακή κατάσταση , η μάρκα ή το μοντέλο του αυτοκινήτου , ο τρόπος που οδηγείται , η αντιρρυπαντική τεχνολογία, ο τρόπος πληρωμής αλλά και οι ασφαλιστικές σας σχέσεις με την ασφαλιστική σας εταιρία, μπορούν να σας αποφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στην ασφάλιση του αυτοκινήτου.

Στο asfalisinet.gr ψάξαμε και βρήκαμε, από τέσσερις διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρίες, πακέτα και τρόπους που μπορεί να μειώσετε το κόστος της ασφάλισης του αυτοκινήτου.

Η ασφαλιστική Eurolife κάνει προσφορές με εκπτώσεις στα ασφάλιστρα για τις εξής κατηγορίες:
Προνομιακή τιμολόγηση λόγω «ΦΥΛΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ»

Παρέχεται έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα που αφορούν στις καλύψεις Αστική Ευθύνη, Ίδιες Ζημιές και Ολική Καταστροφή εφόσον ιδιοκτήτης του οχήματος είναι γυναίκα.

Προνομιακή τιμολόγηση «ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ»

Παρέχεται έκπτωση 8% για Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα που ανήκουν και οδηγούνται αποκλειστικά από το

«Παντρεμένο Ζευγάρι»Απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή της προνομιακής τιμολόγησης οι σύζυγοι είναι ηλικίας 30 ετών και πάνω και έχουν δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον 2 χρόνια.

Η προνομιακή τιμολόγηση παρέχεται μόνο στα ασφάλιστρα Αστικής Ευθύνης, Ολικής και Μερικής Κλοπής, Ολικής Καταστροφής και Ιδίων Ζημιών.

Προνομιακή τιμολόγηση «ΜΟΝΑ – ΖΥΓΑ»

Παρέχεται έκπτωση 40% στο δεύτερο όχημα της οικογένειας σας, αυτό με τα λιγότερα ασφάλιστρα και ισχύει για Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα που έχουν έδρα στο νομό Αττικής και ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα, με τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή της προνομιακής τιμολόγησης:
τα Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα να έχουν έδρα στο νομό Αττικής
ασφάλιση και των δύο αυτοκινήτων με αριθμό κυκλοφορίας, το ένα «ΜΟΝΟ» και το άλλο «ΖΥΓΟ»
http://www.eurolife.gr

H Generali προσφέρει ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 3% στα ασφάλιστρα όλων των καλύψεων λόγω ετήσιας εφάπαξ καταβολής ασφαλίστρων.

Eπίσης ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ15% (“Αυτοκίνητα/ Πελάτες Στόχοι”) στα ασφάλιστρα όλων των ασφαλιστικών καλύψεων που αφορούν την ασφάλιση αυτοκινήτου (εκτός από την κάλυψη Ιδίων ζημιών, Στάσεων/ Απεργιών και Φυσικών φαινομένων), εάν έχετε στην ιδιοκτησία σας επιβατικά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα μάρκας AUDI, CHRYSLER, FORD, OPEL, RENAULT, SAAB, VOLKSWAGEN, VOLVO, TOYOTA, SUZUKI.
ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στα ασφάλιστρα όλων των ασφαλιστικών καλύψεων που αφορούν την ασφάλιση αυτοκινήτου για τις μάρκες: BMW, MERCEDES, PORSCHE & LEXUS ανεξάρτητα από την ηλικία του αυτοκινήτου σας.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν εφόσον :η άδεια κυκλοφορίας έχει εκδοθεί στο όνομα φυσικού προσώπου του οποίου η ηλικία είναι μεταξύ 30 και 65 ετών.
ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 20% για “Καινούργια Αυτοκίνητα” με τις εξής προϋποθέσεις: η ηλικία του αυτοκινήτου να μην υπερβαίνει τα 6 έτη,η αξία του αυτοκινήτου να είναι ίση ή μεγαλύτερη από 4.000 €.
http://www.generali.gr

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική προσφέρει Εκπτώσεις – Προνομιακή τιμολόγηση με εκπτωση 10% στην ασφάλιση υβριδικού αυτοκινήτου μέσω των προγραμμάτων Classic, Extra, Premium, και Προνομιακή τιμολόγηση για τις γυναίκες οδηγούς, για οδηγούς που ανήκουν σε συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα καθώς και στην ασφάλιση νέων οχημάτων (ισχύει για τα παραπάνω προγράμματα).Έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας, εάν είστε ήδη κάτοχος οποιουδήποτε ασφαλιστικού προγράμματος της ΑΧΑ.
http://www.axa-insurance.gr

Η Chartis προσφέρει εκπτώσεις , εως και 15% για τον προσεκτικό οδηγό,10% λόγω ασφάλισης κύριας κατοικίας, 5% με τη συμπλήρωση ενός χρόνου ασφάλισης, 5% στα υβριδικά οχήματα, 5% στα καινούργια οχήματα με πλήρη κάλυψη, 5% στα οχήματα που ανήκουν σε μέλη της τ ίδιας οικογένειας
Όλες οι παραπάνω εκπτώσεις μπορούν να λειτουργήσουν αθροιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου