Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΣΟΒΑΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

Σοβαρά περιστατικά βίας αδέσποτων σκύλων έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στην Πτολεμαΐδα του Δήμου Εορδαίας.

Τα περιστατικά συνοδεύτηκαν από σκληρές σκηνές βίας, με κυνηγητό, δαγκώματα και....
μετάδοση διαφόρων ασθενειών προς τους πολίτες, οι οποίοι έχουν την ατυχία να ζουν στην Πτολεμαΐδα και να έχουν ως δημοτική αρχή, «τοπικούς άρχοντες» οι οποίοι ενδιαφέρονται 100% για τα σκυλιά και όχι για τα παιδάκια τις μαμάδες και τους ηλικιωμένους σε κάθε γειτονιά. Τελικά οι συγκεκριμένοι «τοπικοί άρχοντες» σύμφωνα και με τα λεγόμενα των φιλόζωων της πόλης μας ούτε για τα αδέσποτα ενδιαφέρονται.

Ενημερωθήκαμε ότι παρόλο το γεγονός ότι αρκετοί συμπολίτες μας έχουν κάνει όλες τις ενέργειες που τους επιτρέπει η Ελληνική Νομοθεσία και έχουν ενημερωθεί επανειλημμένα τις τελευταίες 50 ημέρες οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, δήμαρχος, Εισαγγελέας, Αστυνομία και λοιποί, δεν επέδειξαν δυστυχώς έως σήμερα την παραμικρή ευαισθησία να περιμαζέψουν τα σκυλιά από κατοικημένες περιοχές (και συγκεκριμένα από την γειτονιά μας) και να τα απομακρύνουν εκτός της πόλης της Πτολεμαΐδας. Η κλασική δικαιολογία που χρησιμοποιούν είναι ότι δεν υπάρχουν οικονομικά κονδύλια για την λειτουργία του κυνοκομίου. Εμείς επιμένουμε σε μια απλή απομάκρυνσή τους εκτός κατοικημένων περιοχών όπως εύκολα μπορούν να κάνουν, καθώς διαθέτουν το προσωπικό και τα μέσα και δεν στοιχίζει τίποτα…

ΕΡΩΤΗΣΗ: Εάν τελικά , γιατί είναι τελικά θέμα χρόνου, υπάρξει κάποιο πιο σοβαρό περιστατικό βίας ενός μεγαλόσωμου αδέσποτου εναντίον κάποιου μικρού παιδιού ή γυναίκας ή ηλικιωμένου δημότη της Πτολεμαΐδας, κα Βρυζίδου και κύριοι Αντιδήμαρχοι είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας ως άνθρωποι πρώτα από όλα και μετά ως τοπικοί άρχοντες?

Σε κάθε περίπτωση τελικά για ένα πράγμα θα πρέπει να είστε βέβαιοι:

- Ότι θα έρθει η στιγμή που ο απλός καθημερινός κόσμος στο έσχατο σημείο που απειλείτε η οικογένειά του, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του για να τους προστατεύσει. Μαζί με τον νόμο θα πάρει και μερικούς από εσάς και θα τους φέρει στην ίδια κατάσταση, εάν φτάσουμε να έχουμε νεκρό ή σοβαρά τραυματισμένο παιδί ή γυναίκα.

Παρακαλούμε ακόμη μια φορά να ενεργήσετε ως οφείλετε και να μαζέψετε τις αγέλες με τα αδέσποτα (8-9) μεγαλόσωμα σκυλιά, γιατί τελικά όσο φιλόζωοι και να είμαστε και εμείς στην συγκεκριμένη (αλλιώς θα είχαμε αντιδράσει ήδη διαφορετικά μέχρι σήμερα απέναντι στα αδέσποτα) γειτονιά, για τρία πράγματα να είστε σίγουροι ότι πιθανόν θα συμβούν:

- Θα φορτώσουμε όλα τα αδέσποτα και θα σας τα φέρουμε στα σπίτια σας (αφού είναι γνωστές οι φιλοζωικές σας ανησυχίες) ώστε να τα προσέχετε εσείς προσωπικά, ώστε να μεγαλώσουν να μάθουν καλούς τρόπους και να γίνουν καλά αδέσποτα στην κοινωνία.
- Θα φορτώσουμε τα αδέσποτα και θα τα μεταφέρουμε στα σπίτια όλων των φιλόζωων που δικαίως ανησυχούν για τα αδέσποτα, αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι τους ενδιαφέρουν περισσότερο τα αδέσποτα από τα παιδάκια του κόσμου της Πτολεμαΐδας.
- Παράλληλα σίγουρα θα κινηθούμε και ποινικά κατά προσώπων που απαρτίζουν τον σημερινό Δήμο Εορδαίας και ευθύνονται με τις πράξεις και παραλείψεις τους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εις βάρος των πολιτών της Πτολεμαΐδας.


Υ.Σ 1 Να με συγχωρείτε για τους τρόπους μου, αλλά η γλώσσα που χρησιμοποιώ είναι αυτή του δρόμου, σαν αυτών των δρόμων που βρίσκονται τα αδέσποτα.

Υ.Σ 2 Εάν ξαναδούμε κάποιον συμπολίτη μας ( Άνδρα ή Γυναίκα) , ο οποίος θα τολμήσει μέσα από αυτοκίνητο ή πεζός να ξαναπετάξει ωμό κρέας (γεμάτο με αίματα, ακριβώς όπως τα αγοράζει από το χασάπη) στα αδέσποτα, να είναι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσει πέραν των ελληνικών νόμων και την δεδομένη αντίδραση όλων των πατεράδων της γειτονιάς.
Ακούς εκεί οι καραγκιόζηδες να πετούν ωμό κρέας εκεί όπου παίζουν τα παιδάκια και σε δρόμο που περνάει δημοτικό σχολείο!!!

Με ντροπή και χωρίς καμία απολύτως εκτίμηση για όλους αυτούς που μας υποτιμούν,


Ένας από τους εκπροσώπους της συγκεκριμένης γειτονιάς της Πτολεμαΐδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου