Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

“Λουκέτο της Ν.Δ. σε μπλογκ της ΔΑΚΕ Μεσσηνίας λόγω… αντιεβραϊκού περιεχομένου”

Αυτή είναι η «νέα» Νέα Δημοκρατία του Antony Samaras


Eφημερίδα «Ελευθερία» της Μεσσηνίας (Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011, σελίδα 13) τα εξής: «Λουκέτο της Ν.Δ. σε μπλογκ της ΔΑΚΕ – Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας – Με αντιεβραϊκό περιεχόμενο.”

Διαβάζουμε στην καθημερινή εφημερίδα «Ελευθερία» της Μεσσηνίας (Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011, σελίδα 13) τα εξής: «Λουκέτο της Ν.Δ. σε μπλογκ της ΔΑΚΕ – Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας – Με αντιεβραϊκό περιεχόμενο.

“Πρόβλημα δημιούργησε το μπλογκ των καθηγητών της ΔΑΚΕ Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας με αντιεβραϊκά δημοσιεύματα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την παρέμβαση της κομματικής ηγεσίας της ΝΔ, που έβαλε «λουκέτο» σε αυτό. Αυτό αναφέρεται σε κυριακάτικη ανάρτηση του πόρταλ TVXS (του γνωστού Πασοκο-αριστεριστή Κούλογλου). 

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, όταν μπλόγκερ από άλλες περιοχές της χώρας ανακάλυψαν μια αντιεβραϊκή ανάρτηση, η οποία μάλιστα παρέπεμπε για περισσότερες πληροφορίες στο μπλογκ «Ορθόδοξο Παρατηρητήριο». 

Η καταγγελία έκανε το γύρο της μπλογκόσφαιρας με αποτέλεσμα να ασχοληθούν με το θέμα οι αρμόδιοι της ΝΔ, που έδωσαν εντολή να κλείσει η ιστοσελίδα φοβούμενοι τις πολιτικές συνέπειες που θα μπορούσε να έχει η υπόθεση. 

Αναλυτικά στην ανάρτηση τουTVXS σημειώνονται τα εξής: Σε εσωτερικό θέμα της ΝΔ έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα η ύπαρξη ενός φιλοναζιστικούblog της ΔΑΚΕ και μάλιστα των καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας. Οι blogers της συνδικαλιστικής οργάνωσης της ΝΔ γράφουν ότι η εβραϊκή κοινότητα είναι «ένα ξεχωριστό και ανεξάρτητο κράτος μέσα στην Ελλάδα», τα μέλη της οποίας έχουν ιδιαίτερη φορολογική μεταχείριση.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο Ελληνικός λαός στραγγίζεται και από τις τελευταίες σταγόνες αίματος που του έχουν απομείνει, η Ελλάδα βγαίνει στο σφυρί για να ξοφληθούν οι τοκογλύφοι, παραχωρείται κυριολεκτικά στους τοκογλύφους, και το «κράτος των Εβραίων» στο εσωτερικό της χώρας μένει στο απυρόβλητο. 

Δεν του αγγίζουν ούτε μια τρίχα από τα σκανδαλώδη προνόμιά του…». Σε άλλο κείμενο κατηγορούν τη Γερμανία με την Μέρκελ να χαρακτηρίζεται ως «χαφιές» και την Ε.Ε. σαν «παρέα». Αλλά και πίσω από την πολιτική της Γερμανίας και της Ε.Ε. για εκείνους κρύβονται πάλι οι Εβραίοι. 

Το παιχνίδι των τελευταίων παίζουν και οι τραπεζίτες, όπως οι κύριοι Προβόπουλος, Παπαδήμας και Γκαργκάνας, οι οποίοι θεωρούνται υπαίτιοι για την οικονομική κατάσταση της χώρας…». Ο ιστότοπος της ΔΑΚΕ αποσύρθηκε την περασμένη Πέμπτη, μετά τις αντιδράσεις αλλά και τους φόβους ότι θα χρεωθεί στη ΝΔ και προσωπικά στον κ. Σαμαρά που κατάγεται από τη Μεσσηνία.”

Κι έτσι, τίποτα δεν θα σκιάσει την επίσκεψη υποταγής του αρχηγού Antony σε ΗΠΑ και Ισραήλ, για το «χρίσμα». Τα συμπεράσματα δικά σας…

1 σχόλιο: