Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Βρε ουστ! Τούρκος επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει ελληνικά νησιά!

Η ανικανότητα της κυβέρνησης να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη, έχει οδηγήσει στο να ονειρεύονται ορισμένοι ότι θα αποκτήσουν την Ελλάδα ή έστω ένα κομμάτι της!


Ο πρόεδρος της τουρκική κατασκευαστικής εταιρείας FİYAPI Φικρέτ Ινάν φαίνεται να ονειροβατεί, καθώς κάνει ήδη σχέδια για ελληνικά νησιά και την εκμετάλλυση του ελληνικού τουρισμού σε σύνδεση με τους Τούρκούς καταναλωτές!

Δηλαδή, θεωρεί δεδομένη την πώληση κάποιων νησιών και ήδη στοχεύει σε κάποια από αυτά. Συνολικά, με άλλες παράλληλες επενδύσεις -ξενοδοχεία κλπ-, στοχεύει σε επενδύσεις 80 εκ.

Ο ίδιος δηλώνει πως ” σε περίπτωση που μας τονίσουν οτι δεν θα πουλήσουν τα νησιά σε Τούρκους, τότε θα ιδρύσουμε εταιρεία στην Ελλάδα και θα τα αγοράσουμε”.

Ο Ινάν τονίζει οτι ήδη έχει κάνει προεργασία για την αγορά νησιών και ήδη μέσω κτηματομεσιτών έχει επιλέξει 6 απ’αυτά.

“Πρόκειται να διαθέσουμε ένα ποσό 20 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά 3 νησιών και οι επενδύσεις μας σ’αυτά θα ξεπεράσουν τα 80 εκατομμύρια δολάρια” υποστηρίζει ο τούρκος επιχειρηματίας. Ο ίδιος αναφέρει τα νησιά που ενδιαφέρεται τα οποία είναι το Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Ναυσικά, Βούβαλος, Καρδιώτισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου