Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Έπιασαν τη σπείρα που έδωσε το αυτοκίνητο στους δολοφόνους των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ.

 

Εννιά άτομα είχαν κλέψει συνολικά 50 αυτοκίνητα. Η σπείρα είχε εξειδίκευση σ' αυτές τις κλοπές. Σε αυτούς απευθύνθηκαν και οι δολοφόνοι των παλικαριών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για αυτοκίνητο

Όταν ... μάζευαν παραγγελίες φαίνεται ότι χτυπούσαν. Έτσι πρέπει να έγινε και η ληστεία στην αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων που “προμήθευσε” στους δολοφόνους το volvo που καταδίωξαν οι αστυνομικοί στη μισή Αττική με τη γνωστή τραγική κατάληξη.

Οι δράστες χτυπούσαν όπου υπήρχε αντικείμενο αξία, είχαν ειδικότητα στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, όμως έπαιρναν κάθε διαθέσιμο αυτοκίνητο ακόμη και από τα σπίτια στα οποία εισέβαλαν και λήστευαν.

Είχαν κλέψει από ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέχρι... καλλυντικά αλλά και σφαγμένα αρνιά και κρέατα!

Το πρώτο χτύπημα ήταν στο Μαρκόπουλο 8 Δεκέμβρη σε εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων όπου άρπαξαν έξι αυτοκίνητα, δύο ασύρματα τηλέφωνα, χρήματα και μια φωτογραφική μηχανή.

Τρεις μέρες μετά... ξαναπέρασαν από την ίδια εταιρεία. Πέταξαν στο πορτ μπαγκαζ ενός αυτοκινήτου τον φύλακα και άρπαξαν άλλα 8 αμάξια.

Στη συνέχεια πήρε σειρά η αντιπροσωπία της Νέας Ερυθραίας και άλλη μια στη Νεά Φιλαδέλφεια απ' όπου άρπαξαν συνολικά 11 αμάξια αλλά και ανταλλακτικά

Ενώ μέχρι τα τέλη Φλεβάρη είχαν κάνει άλλες δυο ληστείες αρπάζοντας άλλα 13 αυτοκίνητα. Το Μάρτιο έκαναν... διακοπές και επανήλθαν Απρίλιο με δυο χτυπήματα στο Περιστέρι, ξανά σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων αρπάζοντας άλλα 7 αυτοκίνητα.

Κάπου εκεί επέκτειναν τη δραστηριότητά τους άρχισαν να χτυπούν εμπορικά, σπίτια και φαρμακεία, ενώ δεν τους ξέφυγε ούτε μια ψησταριά στο Κορωπί, όπου για να το... γιορτάσουν άρπαξαν αρνιά!

Σε όλα τα χτυπήματα οι δράστες δεν παρέλειπαν να αρπάζουν και από ένα αμάξι, αλλά και lap top φωτογραφικές μηχανές και κάμερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου