Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ… ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

2016092313122519_7f27596132734ae05557d38c61790803Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πολλά ερωτήματα δημιουργεί η συνάντηση του Τούρκου προέδρου, Ταιγίπ Ερντογάν στην Νέα Υόρκη με τον γνωστό Αμερικανό διπλωμάτη, Χένρυ Κίσινγκερ και με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ρότστιλντ, τον James Rotschild, η οποία μάλιστα έγινε κεκλεισμένων των θυρών και  μετά την συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Όπως διαρρέουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος πρόεδρος που βρέθηκε όπως και ο Έλληνας πρωθυπουργός στην Νέα Υόρκη στα πλαίσια της έναρξης των εργασιών του ΟΗΕ, παρακάθισε σε μυστική σύσκεψη που οργάνωσε ο Michael Bloomberg στο υπό ιδιοκτησίας του ξενοδοχείο με τον γνωστό μας κ Κίσινγκερ και το πιο εντυπωσιακό, με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ρότσιλντ που προωθεί την Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Ενδιαφέρων είναι ότι δόθηκαν και τα ονόματα και των άλλων σημαντικών παραγόντων που μετείχαν σε αυτή την μυστική διάσκεψη, όπως, James C Cowels, Jeft Enslin, Hamilton E Jones, Manuel Gonzalez Paramo, κ. α. ενώ από τουρκική πλευρά μετείχαν εκτός από τον Ερντογάν και ο υπουργός υπεύθυνος για την Ευρωπαϊκή Ένωση, Ömer Çelik, ο υπουργός Ενέργειας, γαμπρός και στενός συνεργάτης του Ερντογάν, Berat Albayrak, ο αντιπρόεδρος του κόμματος του Ερντογάν, Yasin Aktay, ο πρέσβης της Τουρκίας στις ΗΠΑ, Serdar Kılıç και ο ειδικός σύμβουλος του Ερντογάν, İbrahim Kalın.
Η συνάντηση αυτή, η οποία σημειωτέον γίνεται μετά το αποτυχών πραξικόπημα και με δεδομένο τις πολλές σημαντικές εξελίξεις που εξελίσσονται στον περίγυρο της Τουρκίας με τον συριακό εμφύλιο σε σημείο καμπής, αποκτά ιδιαίτερη σημασία όπως τουλάχιστον της προσδίδουν οι Τούρκοι.
Πάντως εμάς μας υποψιάζει το προσφυγικό, γιατί είναι γνωστές ο θέσεις του Κίσινγκερ και των Ρότσιλντ περί προώθησης εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρό στην Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα, για την αλλοίωση του πληθυσμού καιγια την  διάλυση των κοινωνιών.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου