Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης: Γίνε επαγγελματίας Τυροκόμος

Ο τόπος μας αν και προσμετρά πολλά χρόνια ιστορίας στο χώρο της κτηνοτροφίας, μόνο το 10% περίπου των εργαζομένων στη γαλακτοκομία και στην τυροκομία έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και το υπόλοιπο 90% έχουν εμπειρική ειδίκευση.
Το ΕΛΚΕΔΙΜ κατανοώντας την ανάγκη για εξειδίκευση και κατάρτιση στον συγκεκριμένο τομέα σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο ελληνικό φορέα πιστοποίησης της VELLUM προτείνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών διάρκειας 4 μηνών,
  • 60 ώρες Θεωρίας
  • 40 ώρες Πρακτικής άσκησης σε επαγγελματικό εργαστήριο τυροκομίας
ώστε να αποκτήσετε την εξειδικευμένη γνώση στην τυροκομία εφαρμόζοντας τις απαραίτητες διαδικασίες για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.
Οι σπουδαστές της ειδικότητας όχι μόνο θα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μεσαίων και μεγάλων μονάδων παραγωγής τυροκομικών προϊόντων, αλλά και να λειτουργήσουν μόνοι τους, δημιουργώντας την δική τους μικρή και σύγχρονη μονάδα παραγωγής τυριών (φέτα, σκληρά τυριά, κασέρι κ.α.), γιαουρτιών και προιόντων προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) ή προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης (ΠΓΕ), συμβατικών ή βιολογικών.
Το πρόγραμμα είναι εξίσου Ιδανικό και για Επαγγελματίες κτηνοτρόφους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τυροκομίας.
Πιστοποίηση
Μετά την ολοκλήρωση του τμήματος ακολουθεί συμμετοχή σε εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού μέσω της εξεταστική μεθόδου examiny που υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services .
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί από τον Φορέα Κατάρτισης:
  • Πιστοποιητικό επιμόρφωσης &
  • Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass *
*(Το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass είναι ένα έγγραφο που συνοδεύει το πιστοποιητικό επιμόρφωσης που απονέμεται με την ολοκλήρωση του προγράμματος και το οποίο περιγράφει αναλυτικά το πρόγραμμα επιμόρφωσης (μαθήματα, διάρκεια, βαθμοί ECVET, προϋποθέσεις εισαγωγής, διαδικασία αξιολόγησης). Το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass συμβάλλει στην αξία του χορηγούμενου πιστοποιητικού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους απόφοιτους για την εύρεση εργασίας ή τη συνέχιση των σπουδών τους).
Εκδήλωση ενδιαφέροντος  goo.gl/7x5HhR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου