Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΝΙΜΙΤΣ & ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ΝΙΜΙΤΣ-ΣΟΡΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝMάθιου Νίμιτς και Γιάννης Μπουτάρης συνδέονται με ιδρύματα του Τ.Σόρος αποκάλυψε σε γεωπολιτική ανάλυση για το σκοπιανό ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης.

Με τη δήλωση αυτή ο καθηγητής εξηγεί ότι οι Αμερικανοί και ο Μ.Νίμιτς δρουν με γνώμονα τα δικά τους συμφέροντα και κακώς σπεύδουμε ως Ελλάδα προς «λύση» του ζητήματος καθώς οι Σκοπιανοί είναι αυτοί που έχουν το άγχος και την ανάγκη να μπουν σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.


Η αντικειμενική ανάγκη βρίσκεται στην σκοπιανή και όχι στην ελληνική πλευρά.

Στο pronews.gr με σιερά άρθρων έχουμε στηλιτεύσει οποιαδήποτε απόπειρα αποδοχής σύνθετης ονομασίας που να περιέχει το όνομα «Μακεδονία».

Ο γνωστός πανεπιστημιακός εξήγησε ότι «είναι απολύτως βέβαιο ότι οι σημερινές συνθήκες έχουν διαφοροποιηθεί απολύτως από εκείνες οι οποίες ήταν το 1994 και εντεύθεν», εξηγώντας ότι σήμερα η Τουρκία δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των αξιόπιστων εταίρων της Δύσης, αναφερόμενος στις στενές της σχέσεις με το Ιράν και τη Ρωσία.

Είπε ότι εάν τα Σκόπια ενταχθούν στο ΝΑΤΟ μαζί με την Τουρκία, η οποία παραμένει μέλος της Συμμαχίας τότε μαζί οι δύο χώρες σε αγαστή συνεργασία θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα.

Υπογραμμίζοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες το μόνο που θέλουν είναι ένα όνομα για να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Δηλαδή δεν τους απασχολεί ακόμα κι αν τα Σκόπια ονομάζονται «Μακεδονία» και αν υποκλέψουν ελληνική Ιστορία. Απλά δεν τους νοιάζει.

Είπε ότι οι Αλβανοί των Σκοπίων κατηγορούν τον Ζόραν Ζάεφ, τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, ότι έχει μια υποβόσκουσα εθνικιστική και «μακεδονιστική» πολιτική σαν του Νίκολα Γκρουέφσκι. Να σημειωθεί ότι ο Ζόραν Ζάεφ έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα ως κάποιος «μετριοπαθής» για να ξεγελά τους Έλληνες.

Πηγή: το διαδίκτυο

       Υ.Γ. Ο ΝΙΜΙΤΣ είναι ΑμερικανοΕβραίος Σιωνιστής, υπάλληλος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Σαν τους Εβραίους Σιωνιστές ΝΙΜΙΤΣ & ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ είναι όλοι οι «Έλληνες» πολιτικοί. (Βλέπε Xειρισμοί στο Σκοπιανό, κλπ) έτοιμοι και πρόθυμοι να παραδώσουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων.

Όλοι αυτοί, Χρηματοδοτούνται από τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ-ΕΛΙΤ

Το περίεργο τι κάνει ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ που συνεχίζει να στηρίζει τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

«Ο κακή τη τύχη» της Ελλάδος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης (Αλβανός;;) τάχθηκε εναντίον των συλλαλητηρίων.

Το μόνο όπλο που απέμεινε στο Λαό, για να υπερασπιστεί τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι τα συλλαλητήρια, και αυτό ΔΕΝ το δέχεται ο Αρχιεπίσκοπος, είναι άραγε υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;;;;;

ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου