Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Η πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία “Let’s do it Greece” στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

1Δελτίο Τύπου


Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, εθελοντές της πανελλήνιας εθελοντικής εκστρατείας “Lets Do It Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” επισκέφθηκαν το Προεδρικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, με σκοπό να τους γνωρίσει και να μοιραστούν μαζί του το μεγάλο Εθελοντικό τους Όνειρο.
Με σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις", την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 οι εθελοντές στοχέυουν να ενώσουν όλη την Ελλάδα στη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Περιβαλλοντική Δράση της χώρας.
Ο κ. Παυλόπουλος αναφερόμενος στη σπουδαιότητα του εθελοντισμού στη χώρα μας δήλωσε “Ο γνήσιος Εθελοντισμός, από την φύση του, είναι κορυφαία στάση ζωής, η οποία πηγάζει από τον Αλτρουϊσμό και την Προσφορά και «αρδεύει» το πολύτιμο για την κοινωνική συνοχή έδαφος του Ανθρωπισμού, προκειμένου να φυτρώσουν οι εμβληματικοί σπόροι της Αγάπης, της Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης”.
Τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών της Πανελλαδικής Εκστρατείας “Lets Do It Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” δήλωσαν “Ήταν μια μοναδική εμπειρία για την Ομάδα μας και στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές, τους φορείς και τα σχολεία που έχουν επιλέξει τον εθελοντισμό ως στάση ζωής και αποτελούν κομμάτι της Εθελοντικής μας Οικογένειας”.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου