Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ROTHSCHILDS & ΕΛΛΑΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ…………….,!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ (ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ»)!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΑΟΥΛΗ ΤΟ 1826 ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΑΡ’ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΑΦΙΔΑΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 1836 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΡΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦOΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΜΕΪΣΟΝ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΔΙΩΡΙΖΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΜΕΪΣΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 4 ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ :
• ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, • ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ • ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ KAI ΣΗΜΕΡΑ (ΠΟΥ ΩΣΤΟΣΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ)
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Η.Π.Α..
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΓΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΡΡΩΣΘΕ!!!
Πηγή: Από το διαδίκτυο
NIK LAMPIRIS
Σήμερα το μίσος των Σιωνιστών Παγκοσμιοποιητών ROTHSCHILDS εναντίον της Ελλάδος, εκδήλωνεται με τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, τα Μνημόνια, τις Αξιολογήσεις, τους Μουσουλμάνους Λαθρομετανάστες, Λιτότητα, CAPITAL CONTROLS, Προαπαιτούμενα, Κόφτης, η Γαλλο-Εβραία Λαγκάρντ του ΔΝΤ των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, οι δούλοι των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ «Θεσμοί», η διάσωση των Τραπεζών των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ με χρήματα του Ελληνικού Λαού, οι υπηρέτες των ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ πολιτικοί που κυβερνούν την Ελλάδα, η απώλεια Εθνικής Κυριαρχίας, και τέλος ο διαμελισμός της Ελλάδος για λογαριασμό εχθρικών γειτονικών χωρών των Βαλκανίων.
Σήμερα οι φόροι που πληρώνει ο Έλληνας, μέσω της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων πηγαίνουν στα ταμεία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω ΔΝΤ & ΕΚΤ.
Ειδικά το ΔΝΤ συντηρείται από τους φόρους του Έλληνα!!!
Σήμερα βρήκαν τον «Αριστερό» Σιωνιστή ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά την Ελλάδα.
Η δημιουργία της πρώην ΕΣΣΔ οφείλεται στη Παγκόσμιο Σιωνιστική Κυβέρνηση, και όταν έπαψαν να τους χρειάζονται, «τους κατέρρευσαν».
Να μην ξεχάσουμε και τον Εμφύλιο πόλεμο των Ελλήνων, κατόρθωμα της τότε ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης του Πλανήτη Γη, των ROTHSCHILDS.
ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ-EΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΏΝ ROTHSCHILDS


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου