Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Η ΘΕΩΡΙΑ «EURABIA» & ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



EURABIA είναι μια θεωρία συνωμοσίας που αφορά την κατάληψην της ΕΥΡΩΠΗΣ υπό των λαθρομεταναστών.
Σήμερα η θεωρία αυτή ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την απόβαση- εισβολή Μουσουλμάνων Μωαμεθανών λαθρομεταναστών στα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου.
Οι συνημμένες εικόνες ομιλούν αφ’ εαυτών για το σχέδιο-θεωρία συνωμοσίας EURABIA.


Ευρισκόμενοι εν όψει επιδεινώσεως των διπλωματικών σχέσεων (και όχι μόνον), Ευρώπης-Τουρκίας, ευκαιρία δίνεται στην Ελλάδα να φυλάξει τα θαλάσσια σύνορα, μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας στο Ανατολικό Αιγαίο.
Ως τώρα μας απαγόρευαν οι Ευρωπαίοι να φυλάσσουμε τα σύνορά μας, εκτελώντας διαταγές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης, περί διεθνούς Μεταναστευτικής πολιτικής. (Σχέδιον COUTENHOVEN).
Οι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές Παγκοσμιοποιητές θέλουν να εφαρμόσουν το σχέδιο «EURABIA» δηλαδή Αραβική Ευρώπη, υπό Κυβέρνηση ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, και βρήκαν εδώ στην Ευρώπη Μ@λ@κ@@ Ευρωπαίους Σιωνιστές πολιτικούς να το εφαρμόσουν!!!
Βρήκαν στην Ευρώπη αφελείς & επιπόλαιους Σιωνιστές πολιτικούς σαν την ΜΕΡΚΕΛ, ΣΟΪΜΠΛΕ, ΟΛΑΝΤ, ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΣΟΥΛΤΖ, ΤΟΥΣΚ, κ.λ.π. να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους.
Στους ηλιθίους Ευρωπαίους πολιτικούς λέγομεν,
«ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ»!!!!!!!!!
Αν πρόοδος είναι η επικράτηση των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, τότε ΧΑΛΑΛΙ ΜΑΣ!!!
Όταν σας βάλουνε στη «μπούκα» των Καλάσνικωφ, τα λέμε!
Καιρός είναι να συνέλθετε.
Διαβάστε το ΚΟΡΑΝΙΟΝ, το ΤΑΛΜΟΥΔ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, για να δείτε τι περιμένει τα παιδιά μας, αν επικρατήσουν οι Μουσουλμάνοι ISIS λαθρομετανάστες, με τους Σιωνιστές.
Η Ακρόπολη με τον Παρθενώνα, κ.λ.π. και όλες οι αρχαιότητες, θα γίνουν Παλμύρα, & Βαβυλώνα……..
Σήμερα αυτά τα θαλάσσια σύνορα είναι διάτρητα και αφύλακτα, στη διάθεση των Τούρκων λαθρεμπόρων λαθρομεταναστών, όπου οι Τούρκοι λαθρέμποροι ψυχών, έστησαν πανηγύρι λαθραίου πλουτισμού!!!
Οι λαθρομετανάστες δεν έρχονται για την Ελλάδα, έρχονται για τις πλούσιες χώρες της Βορείου Ευρώπης, μέσω Ελλάδος, και αναγκαστικά εγκλωβίζονται εδώ.
Μέχρι σήμερα, εμείς οι Έλληνες, από υποτέλεια και βλακεία, διαπράττουμε το λάθος να φυλάσσουμε τα σύνορα εξόδου από τη χώρα, και όχι εισόδου στην Ελλάδα.
Το αποτέλεσμα είναι η Ελλάδα πατρίδα μας, να γίνεται στρατόπεδο συγκεντρώσεως Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Οι λαθρομετανάστες «λειάζονται» στις κεντρικές πλατείες των Αθηνών, ή «εξαφανίζονται» δηλώνουν επίσημοι του Υπουργείου Λαθρομετανάστευσης.
Στην προσπάθειά τους να μεταναστεύσουν προς την πλούσια βόρεια Ευρώπη οι λαθρομετανάστες «εξαφανίζονται» όπως λένε οι επίσημοι της κυβέρνησης.
Δεν φυλάσσομεν τα θαλάσσια σύνορα εισόδου στη χώρα, εφαρμόζοντας εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Συνθήκη ΣΕΓΚΕΝ).
Αρνούμενοι να φυλάξουμε τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδος-Τουρκίας, παίζουμε το παιχνίδι του Σουλτάνου Ερντογάν, ο οποίος επιθυμεί να πλημμυρίσει την Ευρώπη με Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Ας αδράξουμε την ευκαιρία, ΤΩΡΑ που οι Ευρωπαίοι κατάλαβαν το παιχνίδι του Σουλτάνου, και οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ τους είναι σε κρίση, να φυλάξουμε τα θαλάσσια σύνορα, αλλιώς η ΧΙΟΣ, ΛΕΣΒΟΣ, ΣΑΜΟΣ, κ.λ.π. θα πάψουν να είναι Ελληνικά νησιά.
ΤΩΡΑ, που οι διπλωματικές σχέσεις Ευρώπης-Τουρκίας είναι τεταμένες.
Το ΥΠ.ΕΞ. να αναλάβει δράση προς πάσαν κατεύθυνση!!
Τα σχέδια φυλάξεως και προστασίας των θαλασσίων συνόρων, ο Ελληνικός Λαός εμπιστεύεται εις χείρας του Πολεμικού Ναυτικού και της Ακτοφυλακής (Λ.Σ.).
Η θυσία των ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ να μην πάει χαμένη……..


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου