Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΝΟΜΙΜΟΙ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ; ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ Η΄ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΑΠΟΝΤΕΣ; του Μιχάλη Ραμπίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Καστελόριζο και τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη-Το Καστελόριζο και τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη επισκέφθηκαν την 5η Δεκεμβρίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και 9 βουλευτές, μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ, κ. Τελλίδη, μετά τις γνωστές και επικίνδυνες δηλώσεις του Ρ.Τ.Ερντογάν περί αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης και αμφισβήτησης των Ελληνικών νησιών.
-Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα "Yeni Safak", που απηχεί τις απόψεις του ίδιου του προέδρου της χώρας, Ταγίπ Ερντογάν έγραψε:«Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του κοινοβουλίου που ανήκουν στο φασιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή, ενεργούν από κοινού εναντίον της Τουρκίας από τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται κοντά στην χώρα μας». Η εφημερίδα κατηγορεί και το ΚΚΕ για τις έντονες, όπως τονίζεται αντιτουρκικές του θέσεις.
-Συνεχίζει η εφημερίδα: «Η Νέα Δημοκρατία, που βρίσκεται στην αντιπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ καταδίκασαν αυτή την επικίνδυνη παράσταση και μαζί της και την κυβέρνηση και δεν έλαβαν μέρος σε αυτό το show», αναφέρει η "Yeni Safak".
Τα Τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν και φωτογραφίες που φαίνονται όλοι οι βουλευτές που πήγαν στα νησιά με τα ονόματά τους και την ιδιότητά τους σαν να είναι «στοχοποιημένοι».
  Ενωμένοι στα εθνικά θέματα ή διχασμένοι; Τουρκοφάγοι ή τουρκολάγνοι, Πατριώτες ή ΧΩΡΑφάδες .....
  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου