Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ. ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο γνωστός επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας και διευθύνων σύμβουλος της «ΕΛΛΑΚΤΩΡ», συνελήφθη σήμερα το πρωί 22 Απριλίου 2015, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία όπως αυτά φαίνεται να προκύπτουν από εισαγγελικές πηγές, κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή βάση της λίστας Λαγκάρντ.




ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται από παραδοσιακά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ,
η φοροδιαφυγή που του καταλογίσθηκε, υπολογίζεται σε  κάτι λιγότερο από 2 εκατομμύρια ευρώ μετά από διασταύρωση στοιχείων, από τις καταθέσεις στην HSBC.

Ο κ. Μπόμπολας παρουσιάστηκε στην διεύθυνση οικονομικής αστυνομίας στη ΓΑΔΑ  και ακολούθως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών από όπου αρχικά, είχε ασκηθεί η δίωξη.

Στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ, ώστε να μην ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη.

Τον κ. Μπόμπολα συνόδευε ο δικηγόρος του κ. Δημητρακόπουλος και εκ της παρουσίας του εκεί, προέκυψαν οι δηλώσεις που παρακολουθήσατε στο σχετικό απόσπασμα από βίντεο που μας έστειλε ο Βασίλης Νούσης.

Φημολογείται πάντως, ότι από κύκλους του επιχειρηματία, προκαλούνται ερωτήματα για σκοπιμότητα με τον ισχυρισμό, ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, η καταληκτική ημερομηνία για τον διακανονισμό και την τακτοποίηση των οφειλών του, ήταν στις 30 Απριλίου.

Τέλος και ως μέρος ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος να σημειωθεί, ότι προηγουμένως το κτήριο εκκενώθηκε και αποκλείστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία (1η ΕΜΑΚ), όταν εντοπίστηκε ύποπτος φάκελλος με λευκή σκόνη (Δικαστήρια πρώην Σχολής Ευελπίδων, Εισαγγελία Πρωτοδικών, Κτήριο 16, 22.4.2015)


Θανάσης Ζωγράφος
Μέλος Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου
Υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας για το 1ki1 news group
e mails:
zografos.esd@gmail.com
1ki1news@gmail.com
Κιν: 6944 389 499

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου