Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Τη Κυριακή ψηφίζουμε, και είναι η τελευταία μας ευκαιρία να απαλλαγούμε από το ζυγό των δανειστών της παγκόσμιας κυβέρνησης.






Ελληνίδες Έλληνες,
Μην ψηφίζετε από κομματικό φανατισμό, σκεφθείτε την Ελλάδα και τα παιδάκια σας.
Δώστε μαύρο στους εφιάλτες πολιτικούς, πράκτορες της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Τα Μνημονιακά προδοτικά κόμματα όπως, ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ.- ΠΟΤΑΜΙΑ-ΠΑΣΟΚ- κ.λ.π. μετά τις εκλογές, θα εφαρμόσουν πλήρως το 3ο Μνημόνιο του Τσίπρα, που ψήφισαν όλοι αυτοί στη Βουλή. Ο Τσίπρας έχει την ιδεολογία της κυρά-Τασίας. Εάν εκλεγεί θα γεμίσει τη Κυβέρνηση με Τασίες. Είναι πιόνι της Ν.Τ.Π. όπως όλοι οι Μνημονιακοί πολιτικοί.
Ο Τσίπρας από διεθνιστική ιδεολογία του διεθνούς Σιωνισμού, θα γεμίσει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Θα κάνει την πατρίδα μας
αποθήκη λαθρομεταναστών, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας!!!
Θα κόψουν μισθούς-συντάξεις σε επίπεδα Αλβανίας-Βουλγαρίας, θα κόψουν τις καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες, θα επιβάλλουν φόρους εξοντωτικούς, στους αγρότες βαριά φορολογία, στα νησιά 23% ΦΠΑ, και τελικά θα μας πάρουν τα σπίτια μας, και τα χωράφια μας, να τα δώσουν στους λαθρομετανάστες, και στους Γερμανούς, ενώ εμείς οι Έλληνες θα είμαστε καταχρεωμένοι στην εφορία. Όλα αυτά τα θέλουν οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι δοσίλογοι πολιτικοί θα φέρουν τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες για μόνιμη εγκατάσταση στη πατρίδα μας, κατόπιν εντολών των Επικυρίαρχων ξένων αφεντικών τους!!!
Οι προδότες πολιτικοί είναι οι σφαγείς του Ελληνικού Λαού, σαν τους Τζιχαντιστές.
Να θυμηθούμε αυτούς που αυτοκτόνησαν!!!
Οι δοσίλογοι πολιτικοί με τα δάνεια που έπαιρναν, οδήγησαν τη χώρα στα Μνημόνια.
Οι κατάρες αυτών που αυτοκτόνησαν επί της κεφαλής των.
Τι θα γίνει με την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων;; θα την φάει και αυτήν ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως έφαγε το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής;;;;; και εμείς καταχρεωμένοι;;;;;;;;;;
Τη Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα πάμε ταμείο.
Τη Δευτέρα θα έχουμε Κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. (βλέπε μώβ σημαίες στις συγκεντρώσεις των δύο μεγάλων κομμάτων), για να εφαρμόσουν τα Μνημόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Για 4 χρόνια θα αποφασίσετε τη τύχη σας την Κυριακή. Τέσσερα χρόνια σκλαβιά και πείνα όλα προσφορά στους δανειστές-δυνάστες των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι εφορίες δουλεύουν για τον Μεγιστάνα Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πρόεδρο της Ν.Τ.Π.
Όλες οι εισπράξεις των ΔΟΥ φεύγουν για τις τσέπες των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Πλήρωνε κορόϊδο Έλληνα, και χειροκρότησε τους προδότες πολιτικούς.
ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ. Τη Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας. Να τιμωρήσουμε αυτούς που μας έκαναν να δυστυχήσουμε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα να καταντήσει την Ελλάδα μας, τόπο κατοικίας των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, (βλέπε ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα Παρασκευή 18/09)
Ελληνίδες-Έλληνες,
Στείλτε όλους αυτούς τους προδότες πολιτικούς στα σπίτια τους.
Ψηφίστε τα αντι-Μνημονιακά κόμματα να σωθούμε, και να σώσουμε την Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες, αλλιώς τα παιδιά μας, και τα εγγόνια μας, θα φύγουν στη διασπορά, ή θα ζήσουν με τους λαθρομετανάστες παρέα, και θα αφομοιωθούν, ή θα απορροφηθούν..
Τώρα ο νέος υπέρ-Πρωθυπουργός- Αρμοστής, είναι ο Ολλανδο-Εβραίος MAARTEN FERVEY, εκπρόσωπος των Εβραίων δανειστών της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο Ολλανδο-Εβραίος-Αρμοστής είναι ο πραγματικός Κυβερνήτης της Ελλάδος.
Λέμε ΟΧΙ σε αυτούς που ψήφισαν τα Μνημόνια δήθεν για να μας σώσουν, ενώ υπηρέτησαν τους δανειστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι προδότες πολιτικοί, μας σκλάβωσαν γεννεές δεκατέσσερες.
Ελληνίδες-Έλληνες,
Οι διεφθαρμένοι, κλέφτες, προδότες, απατεώνες, πολιτικοί αύριο με την ψήφο σας, θα είναι Κυβέρνηση, κάτω από τις εντολές του Ολλανδο-Εβραίου Αρμοστή, για τη «σωτηρία» της πατρίδος μας, και ημών των Ελλήνων!!!
Μιάς Ελλάδας, που θα είναι πατρίδα των λαθρομεταναστών, και θα ονομαστεί ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!
ΨΗΦΙΣΕ ΚΙ ‘ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΣΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!
Ελληνίδες-Έλληνες,
Δώστε ψήφο στην ΕΛΛΑΔΑ, αλλιώς θα είστε υπεύθυνοι για ότι συμβεί!!!


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου