Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

ΧΡΥΣΟΣ… ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ…του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Η Εταιρεία των χρυσωρυχείων EL- DORADO είναι ιδιοκτησίας του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα ορυχεία χρυσού παρεχωρήθησαν έναντι πινακίου φακής το 2003 επί ΠΑΣΟΚ. Η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» κατέχει ΜΟΝΟ το 5% , και το 95% ο Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Προβληματιστείτε πόσες ράβδοι ΧΡΥΣΟΥ θα υπήρχαν στα θησαυροφυλάκια της Πατρίδος μας, εάν τα Ελληνικά ορυχεία χρυσού δεν είχαν «παραχωρηθεί» δωρεάν το 2003 στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ με μηδενικό κέρδος για το κράτος, και τον Ελληνικό Λαό, που ήταν και οι νόμιμοι ιδιοκτήτες των ορυχείων αυτών;;;
Οι προδότες, ανίκανοι, και ανάξιοι, πολιτικοί τα έδωσαν όλα στο αφεντικό τους το ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να διατηρήσουν, την εξουσία. Εσείς θα τους αφήσετε;;;
Σήμερα δεν θα κινδύνευε η Πατρίδα, εάν ο ΧΡΥΣΟΣ που εσείς παράγετε, ήταν στα θησαυροφυλάκια της Ελλάδος. Σήμερα δεν θα είχαμε χρεοκοπήσει εάν τα ορυχεία ΧΡΥΣΟΥ ήταν Ελληνικά.
Σήμερα το ΧΡΥΣΟ σας τον κλέβει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Τα ίδια πάνε να κάνουν με τα Πετρέλαια και το Φ.Α. και όλο τον ορυκτό πλούτο. Τώρα ξεπουλάνε στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ όλη τη δημόσια περιουσία, αεροδρόμια, λιμάνια, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Τραίνα, σπίτια, κ.λ.π.
Όλα τα θέλει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έναντι του τεχνητού χρέους, χρέος από τα δημόσια ταμεία, χρέος από τα ασφαλιστικά ταμεία, χρέος από τις τράπεζες.
Σύνολον τεχνητού χρέους πάνω από 600 δις. $
Τώρα υπογράφουν το 3ο Μνημόνιο, με το οποίο θα υποφέρετε, και θα πεθάνετε!!! Τα πήραν όλα κι’ έφυγαν, που λέει το τραγούδι!
Τη χώρα τη χρεκόπησαν οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ για να βάλλουν στο χέρι τον ορυκτό μας πλούτο!!!
Τώρα η Κυβέρνηση Τσίπρα δίδουν δωρεάν Πανεπιστήμια στους λαθρομετανάστες, αυτό σημαίνει πλήρη υποταγή στις διαταγές της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Εσείς αυτό το επιτρέπετε;;;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου