Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΕΑΛΩ Η ΧΩΡΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Το Σιωνιστικό Αμερικανικό σχέδιο δημιουργίας χάους.-  Λαθρομετανάστευση.!!!

οι Τούρκοι δουλέμποροι εκπαιδεύουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες πώς θα χειριστούν τα φουσκωτά μόλις φτάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα για να τα βυθίσουν και να θεωρηθούν ναυαγοί από τα περιπολικά της ελληνικής Ακτοφυλακής!


Είναι πασίγνωστο ότι πηγαίνουμε σέ μία Παγκόσμια  τυραννία.

Οτι κάνουν οι Εβραίοι γιά τό κράτος τους , ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
Τό λέμε & τό ξαναλέμε ότι όταν λέμε Εβραίοι εννοούμε & ΗΠΑ+ΙΣΡΑΗΛ πού διοικούνται από τόν διεθνή σιωνισμό πού χτίζει τό ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Στό Ισραήλ όποιος μπεί λαθραία πυροβολείται επί τόπου διότι θέλουν να έχουν κράτος .

Εμάς μάς επιβάλλουν τό αντίθετο. Δέν είπε κανείς να κάνουμε τό ίδιο. Υπάρχουν αλλοι τρόποι αποτροπής.

Ως επίσημη γλώσσα έχουν τήν αρχαία αραμαϊκή (έτσι λέγεται ) έστω & άν δέν τήν χρησιμοποιούν ποτέ διότι σέβονται τό έθνος τους. Τά αντίθετα μάς επέβαλαν εμάς , βλέπε Κίσσινγκερ- μασόνος Ράλλης κλπ.

Δέν έχουν καζίνο , ενώ στούς άλλους οι ίδιοι τά φτιάχνουν κλπ κλπ πορνεία , ναρκωτικά κλπ κλπ

 

Στήν Αυστραλία πού & αυτοί θέλουν κράτος , βγαίνει ο ίδιος ο υπουργός με διαφημιστικό στήν tv & λέει ΜΗΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΕΔΩ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΣ !

 


ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Σέ όλο τόν κόσμο δημιουργούν πολέμους , εμφυλίους , διαλύουν κράτη , τούς παίρνουν τόν ορυκτό πλούτο .

Πλουτίζουν , ταυτόχρονα διαλύοντας & σχεδιάζοντας τήν  παγκόσμια τυραννία.

Ακούσατε κανένα ΜΜΕ νά λέει ότι η ΗΠΑ ευθύνεται γιά τήν φτώχεια &διάλυση τών πχ Αφρικανικών χωρών ;

Αραβική άνοιξη (κόλαση) , Υεμένη , Τυνησία , Λιβύη , Ιράκ, Συρία , η πλήρης αποσταθεροποίηση & τό χάος.   Ετσι δημιούργησαν ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ γιά τήν «μπασταρδοποίηση» τής γηραιάς ηπείρου & όχι μόνο.

 

ΝΑΤΟ = Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ.   Θυμάστε λίγο πρίν επέμβει τό ΝΑΤΟ στήν Λιβύη πρόλαβε ο Σαρκοζί & τήν βομβάρδισε γιά να έχει αυτός περισσότερα οικονομικά ωφέλη (κατασκευαστικές εταιρείες κλπ).   Εξόπλισαν αντάρτες απο τήν υποσαχάρια Αφρική & αλληλοσφάζονται συνέχεια .

Γιατί τό έκαναν ;

Ο Καντάφι (αυτός πού ήταν) δέν  παύει νάταν ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ.

Βγαίνει τώρα ο Ολάντ & λέει : Γιά τό 2015 θά πάρω μόνο 500 μετανάστες .

Τί λές ρέ νταλάρα όργανο τής Ν.Τ. ;

Καί τούς χιλιάδες η Ελλαδίτσα ;

Nά τούς πάρη όλους τούς Λίβυους η Γαλλία & η ΗΠΑ πού τούς διέλυσαν διά τών όπλων.


Εσύ Μπάρακ δέν εξοπλίζεις τούς ISIS γιά να διαλύσεις (καί) τήν Συρία , να αποσταθεροποιήσης & να σφαγούν οι Χριστιανοί ;

Εσύ δέν βομβάρδισες ;  EΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ !

Αν δέν ήταν οι Ρώσοι , τώρα θά είχαν σφαγεί όλοι οι Χ.Ο στήν Συρία με το πατριαρχείο.

Μέ λίγα λόγια : Aυτοί πού δημιουργούν τήν ΦΤΩΧΕΙΑ & ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

Σιμόν Πέρες ο αποκρυφιστής ,……ήταν καλό πράγμα – λέει -η Αραβική Ανοιξη (κόλαση) ; 

Αυτά είναι τα εβραϊκά σχέδια για Παγκόσμια Κυριαρχία!

Νά τούς πάρεις όλους αυτούς να τούς ταϊζεις ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , εσύ τούς δημιούργησες & να σταματίσεις να λές εμένα ρατσιστή πού θέλω να προστατεύσω τήν χώρα μου.


Μού έφτιαξες & αντιρατσιστικό νόμο γιά να μέ φυλακίζεις ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΓΑΡΑΚΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΕΧΝΙΤΑ.

Τά Εβραϊκά σιωνιστικά λόμπυ επέβαλαν τόν αντιρατσιστικό νόμο (& ….Ρουπακιώτης)

  ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΙΑΛΥΟΥΝ & ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ 


Ολόκληρη βιομηχανία υπάρχει από πίσω. Πρακτορία δουλεμπόρων Τούρκικα πού τούς φέρνουν ακόμη & από τό Πακιστάν. Αλήθεια , γιατί δέν κάθονται στούς ομόθρησκους τους Τούρκους παρά έρχονται στήν πτωχευμένη Ελλάδα ;

Mπλέκονται &  μυστικές Τούρκικες υπηρεσίες , Τούρκοι δουλέμποροι πού θησαυρίζουν εφαρμόζοντας ταυτόχρονα ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ πού λέει ότι ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Καί έχεις τώρα εκτός από τά νεοταξίτικα κόμματα αριστερά & φιλελευθερα πού ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ,  δυστυχώς & πολλούς Ελληνες μητροπολίτες πού λένε ότι είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , συμβουλευοντάς μας ταυτόχρονα να παρανομούμε ΜΗ εφαρμόζοντας τό σύνταγμα……εκεί η επιστήμη σηκώνει τά χέρια ψηλά .

Είναι τό λιγότερο «επικίνδυνοι» οι  ταγοί διότι :

1) Ουδεμία σχέση έχει με τόν καλό Σαμαρείτη πού επρόκειτο γιά ένα τυχαίο φυσικά γεγονός & ουδεμία σχέση έχει με τά εκατομμύρια αλλοθρήσκων-αλλοφύλων πού θά αλώσουν τήν Ορθόδοξη υπόστασή μας μέσα στό σπίτι μας , στήν εκκλησία μας , στήν χώρα μας . Αυτό ακριβώς επιδιώκει η Ν.Τ

2) Αγνοούν τούς νόμους τού κράτους πού είναι συγκεκριμένοι & δέν εφαρμόζοντας από τούς ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΕΝΟΥΣ πολιτικούς μας.

3) Αγνοούν τό δόγμα Οζάλ & τήν ραγδαία εξαπλούμενη Ν.Ε. & Ν.Τ

4) Αγνοούν τήν έκθαση ΟΗΕ & Εurostar γιά ραγδαία μείωση τών Ελλήνων & καθιστά υπεύθυνους πολιτικούς & ταγούς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Κάνουν πώς αγνούν τήν ύπαρξη τής Νέας Τάξεως & τό δόγμα Οζάλ διότι δέν νοείται υπεύθυνος ταγός να αγνοεί βασικά πράγματα γιά ασφάλεια τής χώρας του. Αν ναί τότε επειδή & η χαζομάρα αποτελεί εθνικό σπόρ (μωραίνει ο Κύριος…κλπ κλπ )οι άνθρωποι είναι απλά επικίνδυνοι & ακατάλληλοι γιά τούς Ελληνες ,σέ μία περίοδο πολλαπλής επίθεσης (& οικονομικής) γιά τήν ολοκληρωτική εξαφάνισής μας !

Μά άν τά αγνοούν , τότε ενεργούν ώς 5η φάλαγγα προδίδοντας τήν χώρα μας.

Είναι πασίγνωστο ότι οι πολιτικοί αμοίβονται & από τήν Σαουδική Αραβία , έχουν «μπόνους» από τίς ΗΠΑ γίνονται υπάλληλοι τής Ν.Τ

 

H TOΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ.

ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ … , Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΛΑ & ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ  ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.   ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΉΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !  


Tη «μεγάλη των λαθρομεταναστών Σχολή» έχουν ιδρύσει οι Τούρκοι, στην οποία πραγματοποιούν εκπαίδευση και διδάσκουν τρόπους πώς να περάσουν από τις τουρκικές ακτές του Αιγαίου στα απέναντι ελληνικά νησιά.

Την αποκάλυψη την κάνει η τουρκική εφημερίδα «Zaman», στο σημερινό της φύλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, στην περιοχή του Karaburun της Σμύρνης αποκαλύφτηκε ότι υπάρχουν κέντρα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, όπου οι Τούρκοι δουλέμποροι εκπαιδεύουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες πώς θα χειριστούν τα φουσκωτά μόλις φτάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα για να τα βυθίσουν και να θεωρηθούν ναυαγοί από τα περιπολικά της ελληνικής Ακτοφυλακής!

Το ζήτημα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις μέχρι που αναγκάστηκε να επέμβει η ίδια η τουρκική Στρατοχωροφυλακή, προβαίνοντας σε συλλήψεις ορισμένων ατόμων που είχαν στήσει μια άκρως κερδοφόρα βιομηχανία προώθησης παράνομων μεταναστών με τζίρο εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρεται, η τιμή προώθησης με φουσκωτό ανέρχεται στα 1000 δολάρια ενώ με κανονική βάρκα, όπου ο κίνδυνος είναι μεγάλος, κατεβαίνει στα 500 δολάρια.

Ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που έχουν προωθήσει στα ελληνικά νησιά φέτος έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα και οι χώρες προέλευσης τους είναι κατά προτεραιότητα, Συρία, Αφγανιστάν, Σομαλία, Ερυθραία, Μυανμάρ, Αίγυπτος, Μαλί και Παλαιστίνη.

Δηλαδή, οι ίδιοι οι Τούρκοι παραδέχονται ότι βάση σχεδίου μάς στέλνουν χιλιάδες δυστυχισμένων στη χώρα, με σκοπό να αποσαθρώσουν την ελληνική κοινωνία. Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι η αύξηση που παρατηρείται μόλις ανέλαβε την εξουσία η νέα ελληνική κυβέρνηση.

Κέντρα συγκέντρωσης τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, εκτός από την περιοχή του Karaburun της Σμύρνης είναι το Τσεσμέ, απέναντι από την Χίο και τα αστικά κέντρα, Urla, Seferhisar, Didim, ( Δίδυμα), Αϊβαλή, Ayvacık, Dikili, (απέναντι απ την Λέσβο), και Datça, (απέναντι από την Ρόδο).

 

Σε όλα αυτά τα κέντρα τα οργανωμένα τουρκικά κυκλώματα συγκεντρώνουν τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που τους μεταφέρουν από τα ανατολικά και νότια σύνορα της Τουρκίας και από εκεί με τις κατάλληλες «οδηγίες» τους κατευθύνουν στη χώρα μας, η οποία κυριολεκτικά έχει «βουλιάξει», καθώς δεν μπορεί να θρέψει ούτε τους κατοίκους της, πόσο μάλλον εκατομμύρια απρόσκλητων «επισκεπτών».

Το ανησυχητικό είναι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα καθώς το κύμα αναμένεται, όπως επισημαίνουν και οι ίδιοι οι Τούρκοι, να πάρει τεράστιες διαστάσεις στους επόμενους θερινούς μήνες και να γίνει κυριολεκτικά μια εισβολή στην Ελλάδα από εκατοντάδες χιλιάδες ετερόκλητων και ετερόθρηκων ανθρώπων. Αυτό που αποτελεί απειλή, όμως, είναι ότι μέσα στους δυστυχείς πολύ εύκολα μπορούν να παρεισφρήσουν εκατοντάδες μαχητές του σατανικού Ισλαμικού Κράτους και σύντομα να αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Το Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστό ότι ιδρύθηκε και εξοπλίστηκε από δυτικά νεοταξίτικα κέντρα εξουσίας, τα οποία αυτή τη στιγμή δεν έχουν σε συμπάθεια την κυβέρνηση Α.Τσίπρα-Π.Καμμένου, καθότι δεν «προσκυνάει» με την ευκολία που το έκαναν οι προηγούμενες. Συν τοις άλλοις, μαζί με τα κτήνη του ISIL μπορούν με ευκολία να μπουν και πράκτορες της ΜΙΤ και της JITEM και να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στη χώρα.

Χρειάζεται άμεση αντίδραση και σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων απειλών. Ακόμα και τα ίδια τα τουρκικά δημοσιεύματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ενατίον της Τουρκίας στην ΕΕ ώστε να καταδειχθεί ο σκοτεινός ρόλος της Άγκυρας και να αντιμετωπισθεί ανάλογα η χώρα-πειρατής της Α.Μεσογέιου.

Το ISIL δεν έχει σύνορα και οι αποστάσεις μέχρι την καρδιά της Ευρώπης δεν είναι καθόλου μεγάλες, το πρόβλημα αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

ΚΕΙΜΕΝΑ: ΝΙΚΟΣ  CCS

Επιμέλεια:

—————–

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος-Αρθρογράφος

Υ.Γ.  ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ   ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

ΤΙ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΘΑ  ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ  ΑΥΡΙΟ  ΣΤΑ  ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ  ΣΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;


ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ  ΑΡΜΟΔΙΟΙ  ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,  ΤΑ  ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΘΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ!!!  ΔΕΝ  ΒΛΕΠΕΤΕ  ΟΤΙ Η ΝΕΑ «ΑΡΑΒΙΚΗ  ΑΝΟΙΞΗ»  ΤΩΡΑ  ΛΕΓΕΤΑΙ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;


ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ !!!  Η  ΠΑΤΡΙΣ  ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ  ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ  ΚΙΝΔΥΝΟ!!!!!!!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ!!!  Η  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!  Η  ΡΩΣΙΑ  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

«ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ISIS-ISIL

ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ» ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ  ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ,

ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ  ΝΑΤΟ!!!


                               ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                                 Διεθνολόγος-Αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου