Το
εστιατόριο <<Αισθήσεις>>, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014,σε
συνεργασία με την εταιρία <ΑΙΟΛΟΣ Α.Ε> σας καλούν σε μια βραδιά
γευσιγνωσίας κρασιού και φαγητού. Ο σέφ Μιχάλης Καλαβρινός θα ετοιμάσει
πέντε ιδιαίτερα πιάτα ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά τα οποία θα
συνοδευτούν αρμονικά με πέντε κρασιά από το κτήμα Πιερία Ερατεινή.
Ώρα προσέλευσης 9:00 μ.μ.
Τιμή κατά άτομο 25 ευρώ.
Τα κρασιά είναι χορηγία του κτήματος Πιερία Ερατεινή.
ΜΕΝΟΥ:
1ο πιάτο: Καπουτσίνο από άγρια μανιτάρια και αφρό τρούφας.
(BLINK: ελληνικό αφρώδες από Μοσχάτο Αλεξανδρείας)
2ο πιάτο: Πέστροφα σωτέ με πουρέ παντζάρι, φοινόκιο με πορτοκάλι και κρόκο Κοζάνης.
(Ευχές Ερατεινές λευκό)
3ο πιάτο: Χοιρινό κονφί σε χωριάτικο φύλλο, κρέμα γλυκοπατάτας και σάλτσα μαυροδάφνης.
(Ευχές Ερατεινές κόκκινο)
4ο πιάτο: Κατσικίσιο τυρί με ξηρούς καρπούς και φρούτα του δάσους.
(ΜΕΤΑ)
5ο πιάτο: Namelaka λευκής σοκολάτας με καραμελωμένο αχλάδι και μπισκότο με τζίντζερ.
(Γλυκές ευχές)
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2463504324,6988085599
Ώρα προσέλευσης 9:00 μ.μ.
Τιμή κατά άτομο 25 ευρώ.
Τα κρασιά είναι χορηγία του κτήματος Πιερία Ερατεινή.
ΜΕΝΟΥ:
1ο πιάτο: Καπουτσίνο από άγρια μανιτάρια και αφρό τρούφας.
(BLINK: ελληνικό αφρώδες από Μοσχάτο Αλεξανδρείας)
2ο πιάτο: Πέστροφα σωτέ με πουρέ παντζάρι, φοινόκιο με πορτοκάλι και κρόκο Κοζάνης.
(Ευχές Ερατεινές λευκό)
3ο πιάτο: Χοιρινό κονφί σε χωριάτικο φύλλο, κρέμα γλυκοπατάτας και σάλτσα μαυροδάφνης.
(Ευχές Ερατεινές κόκκινο)
4ο πιάτο: Κατσικίσιο τυρί με ξηρούς καρπούς και φρούτα του δάσους.
(ΜΕΤΑ)
5ο πιάτο: Namelaka λευκής σοκολάτας με καραμελωμένο αχλάδι και μπισκότο με τζίντζερ.
(Γλυκές ευχές)
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2463504324,6988085599
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου