Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ – ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ!!! {ΒΙΝΤΕΟ}

Αυτό το αντίγραφο από το Defense.gov του Ντόναλντ Ράμσφελντ που δηλώνει ότι ένα βλήμα χτύπησε το Πεντάγωνο, πήρε τεράστια υποστήριξη όπου το σύνολο της φάρσας της 11/9 καταρρέει, και οφείλεται εν μέρει στο πρόσφατα δημοσιευμένο βίντεο από το οποίο προκύπτει σαφώς ότι κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε το Πεντάγωνο στις 11/9. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Μαρτίου 2014

«Είναι αλήθεια ότι μια τρομοκρατική επίθεση μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε τεχνική και είναι φυσικά αδύνατο να υπερασπιστεί σε κάθε στιγμή και σε κάθε μέρος εναντίον κάθε δυνατής τεχνικής. 


Εδώ μιλάμε για "πλαστικά μαχαίρια" χρησιμοποιώντας μία πτήση της American Airlines που πραγματοποιήθηκε με τους πολίτες μας, και το βλήμα που χτύπησε αυτό το κτίριο και παρόμοια (που δεν ακούστηκαν) κατέστρεψαν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. 


Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό είναι η μάχη με τους τρομοκράτες, όπου κι αν βρίσκονται, και η αντιμετώπισή τους. "


Οι «τρομοκράτες», σύμφωνα με τον Ντόναλντ, βρίσκονται στην Ουάσιγκτον και στην «παγκόσμια κυβέρνηση» και η Αμερική έχει ξυπνήσει γρήγορα από το γεγονός αυτό!


 Οι νέες φωτογραφίες / βίντεο βοηθούν για να αποδείξουν τα δικά σας λεγόμενα!

Δείτε τα βίντεο

)

)



)

 

atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου