Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Γκεοργκιέφσκι: Τα Σκόπια ζουν δημογραφική καταστροφή βιβλικών διαστάσεων

«Προπαγάνδα των Ελλήνων ότι έχουμε αίμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου»

Μάρτιος 12, 2014.

Ο αρχηγός του VMRO-NP, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές προσδοκά να αποκτήσει 10 κοινοβουλευτικές έδρες και μαζί με την αντιπολίτευση θα καταβάλει προσπάθειες για την ταχύτερη αλλαγή της κυβέρνησης προς το συμφέρον της δημοκρατίας και του μέλλοντος της χώρας.

Αυτά δήλωσε σε συνέντευξή του στο κανάλι της Οχρίδας, αναφερόμενος συγχρόνως  στο ζήτημα της διαδικασίας ‘αρχαιοποίησης’ που προωθεί το κόμμα του Γκρούεφσκι, τη θέση των Αλβανών στη χώρα, τις σχέσεις με την Ελλάδα, τη μετανάστευση και την ευνοιοκρατία, καθώς και την προσπάθεια που γίνεται από το VMRO-DPMNE να εξαφανίσει την πραγματική ιστορία της χώρας.

Αναφερόμενος στο έργο «Σκόπια 2014» τόνισε ότι δαπανήθηκαν περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ των φορολογουμένων, χωρίς να γίνουν επενδύσεις στη χώρα, ενώ θα μπορούσαν να διατεθούν για έργα σε όλη την επικράτεια.

Αναφερόμενος στο θέμα της «αρχαιοποίησης» της χώρας  και της ιστορίας και το χαρακτήρισε ως πολιτικό σχέδιο, για να αποπροσανατολίσει το λαό και να τον κάνει να πιστέψει ότι είναι απόγονος των αρχαίων Μακεδόνων.

«Θέλουμε οι πολίτες να αντιμετωπίσουν με σαφήνεια την πραγματικότητα και η ιστορία ότι μέσα σας ρέει το αίμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι ένα έργο της ελληνικής προπαγάνδας του 19ου και του 20ου αιώνα», δήλωσε ο Γκεοργκιέφσκι.
Πρόσθεσε ότι εάν στη χώρα γίνει απογραφή πληθυσμού, «τότε θα αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα».

«Βιώνουμε μια δημογραφική καταστροφή βιβλικών διαστάσεων. Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας, δεν  είναι γραμμένο ούτε στην Αγία Γραφή. Τόση γρήγορη και τόση μεγάλη συρρίκνωση ενός έθνους. Ίσως θα έπρεπε να εξετάσουμε πιο σοβαρά αυτό συμβαίνει στον πληθυσμό και να προσευχηθούμε στους Αγίους Κλήμεντο και Ναούμ, που προδώσαμε τη διαθήκη τους», είπε στο κανάλ Οχρίντ Έντεν.

echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου