Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Μυστικό Δορυφόρο "εθνικής ασφάλειας" σε τροχιά αποστέλλουν άρων-άρων οι Αμερικάνοι Άυριο Τρίτη 25 Μαρτίου

Έναν μυστικό δορυφόρο αντικατασκοπείας (Secret Spy Satellite) είναι έτοιμες να αποστείλλουν γύρω από την γή οι Αμερικάνικες Δυνάμεις αύριο Τρίτη 25 Μαρτίου το απόγευμα.
Ένας πύραυλός τύπου ATLAS 5 Είναι έτοιμος να θέσει τον δορυφόρο σε γεωσύγχρονη τροχιά στα 22.300 μίλια (35.888 χιλιόμετρα) πάνω από τη Γη. Η εκτόκσευση έχει προγραμματιστεί να γίνει από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα από τον Σταθμό της Πολεμικής Αεροπορίας της Αμερικής .
Υπάρχει μια πιθανότητα 40 τοις εκατό , όπωε δηλώνει το Space να αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών εξαιτίας της πυκνής νέφωσης που έχει καλύψει την περιοχή.
Πρόκειται να είναι η 80η επιχείρηση συνολικά από την έναρξη αποστολής δορυφόρων των Η.Π.Α. και συγκεκριμένα η 44η εκτόξευση Atlas πυραύλων καθώς και τρίτη αποστολή που έχει προγραμματιστεί από τις 15 για φέτος.
Το Πρωτοφανές της όλης υπόθεσης είναι πως η ανακοίνωση της εκτόξευσης ήρθε εσπευσμένα σε ημέρες που από ότι φένεται η κατασκοπεία-αντικατασκοπεία θα παίξει σημαντικό ρόλο στα τεκταινόμενα όσο αφορά τις σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας στο Β' Ψυχρό Πόλεμο που βλέπουμε να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας αυτή την στιγμή
Πολεμικό Ημερολόγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου