Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Έλεος ρε μαλάκες με αυτές τις άδειες



Τι μπουρδέλο σύστημα είναι αυτό, που δίνει άδεια από τις φυλακές σε αμετανόητους εγκληματίες, παρανοϊκούς τρομοκράτες, βιαστές, ρατσιστές λαθρομετανάστες που είναι μέσα ισόβια;

Δεν μπορώ να πιστέψω σε τόσο μεγάλη δόση ηλιθιότητας και ασχετοσύνης. 

Ο ένας αποφυλακίζεται λόγω παρέλευσης 18μήνου, ο άλλος παίρνει άδεια και την κοπανάει. Δεν γίνεται να είναι τόσο κρετίνοι. Κάτι άλλο παίζει...
Να έχουμε να ασχολούμαστε με την τρομοκρατία του Ξηρού και του Μαζιώτη για να ξεχάσουμε την τρομοκρατία του Στουρνάρα. Υποτίθεται θα τους φορούσαν βραχιολάκι για εντοπισμό μέσω GPS. Ούτε αυτό έγινε. Δεν θα τα βρήκαν με τον προμηθευτή στη μίζα... 

Ποιος ξέρει ποιες μανούλες θα κλάψουν πάλι τις παράπλευρες απώλειες από τις "απαλλοτριώσεις" των τεμπελοεπαναστατών, και πόσο θα πληρώσουμε τις επιχειρήσεις εντοπισμού τους. Κεδίκογλου, λύσε μας την απορία: είσαστε ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ όλοι σας, ή μας δουλεύετε ψιλό γαζί;



Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, καθώς ο καταδικασμένος για τη 17Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός δεν έδωσε το παρών στο αστυνομικό τμήμα Καλλικράτειας στη Χαλκιδική, χθες Δευτέρα, ενώ βρίσκεται σε 9ημερη άδεια λόγω των εορτών.

Η άδεια του Χριστόδουλου Ξηρού ολοκληρώνεται την Τρίτη, ωστόσο σύμφωνα με τους όρους της άδειάς του οφείλει να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα κάθε μέρα.

Η αστυνομία έχει αρχίσει εντατικές έρευνες στη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού.

Παράλληλα, δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο Σάββας Ξηρός, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί σημαντικά.

Τόσο ο Χριστόδουλος Ξηρός όσο και ο Σάββας Ξηρός είναι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει λάβει και κατά το παρελθόν ολιγοήμερη άδεια εξόδου από τη φυλακή, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.


Για «πολιτική στάση, συνεπή με την επαναστατική δράση του», έκανε λόγο ο δικηγόρος του Χρ.Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Ραγκούσης δήλωσε: «Δεν είχα επικοινωνία μαζί του, ωστόσο η μακροχρόνια σχέση μας, μου επιτρέπει να πω πως πρόκειται για πολιτική απόφαση, απόλυτα συνεπή με την επαναστατική του δράση».

Σε ερώτηση εάν αυτό σημαίνει ότι αποφάσισε να αποδράσει, ο δικηγόρος του Χρ.Ξηρού απάντησε θετικά και έκανε λόγο για «κάποια αιτήματα που υπάρχουν σήμερα, που ίσως τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση».
Ισχυρή αστυνομική δύναμη τον αναζητεί σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.
Να σημειωθεί πως έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο Σάββας Ξηρός.


Κεδίκογλου: Οι τρομοκράτες να μην αντιμετωπίζονται όπως οι άλλοι κρατούμενοι

Την αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσε η τοποθέτηση του Φρ.Ραγκούση, δικηγόρου του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ο Σίμος Κεδίκογλου έκανε λόγο για ανατριχιαστική δήλωση ενώ τόνισε πως «οι καταδικασμένοι τρομοκράτες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οι απλοί κρατουμενοι».








 
Ο δολοφονημένος από την παρανοϊκή τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, φοιτητής Θάνος Αξαρλιάν (14.7.1992).

krasodad.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου