Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Εθνική και Κοινωνική Επιταγή η επανίδρυση της ΜΟΜΑ

Ο υποτελής και εντολοδόχος πρωθυπουργός Σαμαράς, ο οποίος παρέδωσε αμαχητί την εθνική μας κυριαρχία, στους αδίστακτους διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους και κατ’ επέκτασιν στη διεθνή συνωμοσία της φασιστικής παγκοσμιοποίησης, ομιλεί.

Ομιλεί ψευδόμενος συστηματικώς και ασυστόλως περί δήθεν οικονομικής ανακάμψεως και αναπτύξεως «κατ’ αχνόν τρόπον» στο βάθος του τούνελ.

Και τούτο όταν τα διεθνή έντυπα όπως το Σπίγκελ και η Γουώλ Στρήτ Ζουρνάλ τον διαψεύδουν κατηγορηματικά και απόλυτα, ότι πρόκειται περί «κατά φαντασίαν θεραπευμένου ασθενούς».

Και επειδή στην τελευταία δήλωσή του ανήμερα των Φώτων, «περί των μεγάλων έργων» τα οποία θα επιφέρουν και ανάπτυξη, ΣΠΕΥΔΩ να τονίσω ότι μεγάλα έργα και ανάπτυξη και κυρίως με ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ επήλθε μόνο όταν λειτουργούσε η μοναδική και θρυλική στρατιωτική υπηρεσία η γνωστή μας ΜΟΜΑ.

Και η οποία από το 1955 ανεμόρφωσε και ανοικοδόμησε την Ελληνική ύπαιθρο σε ολόκληρη τη χώρα.

Αποτελεί Εθνική και Κοινωνική Επιταγή η επανίδρυσή της και λειτουργία της. Αυτό καλείται εθνική πολιτική και όχι η υπέρ τυχάρπαστων, κομπιναδόρων και απατεώνων ιδιωτών εργοληπτών.

Κρίνεται σκόπιμον να αναφερθεί για μια ακόμη φορά, απόλυτα επιγραμματικά το ιστορικό αυτής της πράγματι εθνικής υπηρεσίας, η οποία είχε επιτελέσει εθνικούς άθλους στην πορεία της, και η οποία

καταργήθηκε το 1993 από τον πολιτικάντη Κούβελα, υπέρ φυσικά των αδηφάγων τρωκτικών, οι οποίοι καλούνται και «εθνικοί» εργολάβοι.

Η ίδρυση και λειτουργία της ΜΟΜΑ, σημαίνει άμεση και θετική εξεύρεση θέσεων εργασίας από την κατάταξη επαγγελματιών οπλιτών και υπαξιωματικών, όλων των διοικητικών και τεχνικών ειδικοτήτων, αφ’ ενός, αλλά και αφ’ ετέρου οριστική αποφυγή ασυστόλων υπερκερδών και αναρίθμητων οικονομοτεχνικών απατών, από τις γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες.

ΟΙ Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουν για τις ηγετικές θέσεις του οργανισμού της ΣΥΚΕΑ – ΜΟΜΑ, πληθώρα επιστημόνων αξιωματικών με αρίστη επιτελική – διοικητική – νομική και τεχνοκρατική επάρκεια.

Και κυριάρχως με υπάρχον το υψηλό αίσθημα ευθύνης, για κάθε αναληφθέν έργο και με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας και της σωστής αποδόσεώς του στην Ελληνική κοινωνία.

triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου