Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Η Δανία ετοιμάζεται να απαγορεύσει την είσοδο μουσουλμάνων μεταναστών.

Ενώ στην Ελλάδα κυριαρχεί το «μπάτε σκύλοι κι αλέστε», αφού η χώρα έχει μετατραπεί με το «Δουβλίνο ΙΙ» σε μία ανοιχτή φυλακή ανθρώπων, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως κυματοθραύστης για την είσοδο φονταμενταλιστών ισλαμιστών και μελών της Αλ Κάιντα στην υπόλοιπη Ευρώπη, με τραγικά αποτελέσματα για την ίδια την Ελλάδα, οι βόρειες χώρες της Ευρώπης διαπιστώνοντας τους κινδύνους που ενέχει η είσοδος μουσουλμάνων στις κοινωνίες, ετοιμάζονται να νομοθετήσουν σειρά από μέτρα τα οποία θα είναι αποτρεπτικά έως απαγορευτικά για όσους μουσουλμάνους ετοιμάζονται ή επιθυμούν να μετοικίσουν σε αυτές.
Έτσι, στη Δανία ήδη συζητείται η απαγόρευση εισόδου στην χώρα μουσουλμάνων μεταναστών. Την συζήτηση αυτή την άρχισαν μέλη του Λαϊκού κόμματος της Δανίας που είπαν πως είναι ένα αντι-μουσουλμανικό κόμμα.
Το ακροδεξιό Λαϊκό Κόμμα της Δανίας που βρίσκεται στην αντιπολίτευση ζητά να μην μπαίνουν στην χώρα μουσουλμάνοι μετανάστες. Τα άλλα δεξιά κόμματα της αντιπολίτευσης δεν βλέπουν θετικά την πρόταση, ενώ η πλειοψηφία των βουλευτών του Λαϊκού Κόμματος ζήτησαν να σταματήσει η ροή ξένων μουσουλμάνων μεταναστών στη χώρα.
Σε σύνοδο της Επιτροπής Ιθαγένειας του κοινοβουλίου η βουλευτής του κόμματος αυτού Μαρί Κραρούπ εναντιώθηκε στην απόδοση ιθαγένειας σε μουσουλμάνους πρόσφυγες και δήλωσε πως «είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε περιορισμένο τον αριθμό των μουσουλμάνων μεταναστών στην χώρα μας», ενώ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Άντερς Βίστισεν δήλωσε πως
«Είναι ανάγκη έστω και προσωρινά να σταματήσουμε τον ερχομό μουσουλμάνων μεταναστών στην χώρα μας. Κάποιοι πολίτες μουσουλμανικών χωρών εμφάνισαν στην χώρα μας προβλήματα συμμόρφωσης και δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν. Για αυτό είναι ανάγκη επειγόντως να σταματήσει η είσοδος μουσουλμάνων μεταναστών στην χώρα μας. Τότε θα λυθεί το θέμα».
ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Ο πρόεδρος του κόμματος Κριστιάν Τούλεσεν το 2008 είχε δηλώσει πως είναι ένα αντιμουσουλμανικό κόμμα και αν και αργότερα ανακάλεσε, είχε προκαλέσει εντύπωση η εκλογική επιτυχία στις τοπικές εκλογές τον Νοέμβριο του 2013, του Χόλγκερ Γκορμ Χέντερσεν αντιδήμαρχου της πόλης Βέζλε που είχε δηλώσει πως "Το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας είναι ένα αντιμουσουλμανικό κόμμα και σε αυτό δεν εναντιώνεται κανείς".
Ο Έρικ Κάελγκραντ αντιδήμαρχος της πόλης Χοζμπέργκεν όπως και τα άλλα μέλη του κόμματος, υποστηρίζει και αυτός την επιβολή νέων απαγορεύσεων στις μουσουλμάνους μετανάστες και δηλώνει:
«Μπορούμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για τις απαγορεύσεις αρχίζοντας ελέγχους στα σύνορα μας. Μπορούμε να γυρνάμε πίσω τους μουσουλμάνους που φτάνουν στα σύνορα μας. Μπορούμε στους μουσουλμάνους να τους ρωτάμε «ποια είναι η πίστη σου» και μετά να τους λέμε πως «εδώ δεν είναι χώρα να έρθεις, βρες μια μουσουλμανική χώρα για σένα». Για να φέρουμε στην βουλή απαγόρευση εισόδου για τους μουσουλμάνους πρέπει να αποκτήσουμε την πλειοψηφία».
Στην Ελλάδα αυτό το σκεπτικό καταδικάζεται στο σύνολό του από τα αριστερο-κεντρικά κόμματα, ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται ως φασισμός από τα ΜΜΕ που έχουν μετατραπεί σταθερά υποστυλώματα αποδόμησης των εθνικών χαρακτηριστικών της Ελλάδας. Οποιοσδήποτε, μάλιστα, τολμήσει να καταθέσει διαφορετική άποψη, τιμωρείται αυστηρότατα από τον αντιρατσιστικό νόμο, με χρηματική ποινή που αγγίζει τις 20.000 ευρώ, αλλά και με επιπλέον φυλάκιση. Βλέπετε, η δημοκρατία στην Ελλάδα είναι αρκετά «ελαστική» και ιδιόμορφη, ενώ αποδίδεται μόνο σε όσους δεν είναι γηγενείς κάτοικοι της χώρας…

kostasxan
eleftheriskepsii 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου