Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

"Οι ψυχοπαθείς της τρόικα κυβερνούν την Ελλάδα και καθορίζουν το μέλλον της"

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Β.ΦΛΩΡΙΔΗΣ
Μεγάλος είναι ο αντίκτυπος από τα όσα είπε (διαβάστε εδώ το σχετικό αρχικό άρθρο του defencenet.gr) ο μέχρι πρόσφατα μέλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης για την ποιότητα των ατόμων που στελεχώνουν την τρόϊκα στην Ελλάδα, την ψυχική του κατάσταση, αλλά και το τι πρόκειται να συμβεί αν ξεκινήσουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί κατοικιών Ελλήνων.
Μετά τον 50χρονο στο χωριό Μηλιά της ορεινής Ναυπακτίας που έκαψε το σπίτι του και πέταξε το αυτοκίνητό του στο γκρεμό για να μην τα πάρουν οι τράπεζες, τώρα έρχεται μια από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες της δικαιοσύνης στην Ελλάδα και τοποθετείται με τρόπο που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιόν των ανθρώπων που κυβερνούν την χώρα, αλλά και το ποιόν των ανθρώπων της εγχώριας πολιτικής ελίτ που άφησαν αυτούς τους ψυχοπαθείς να κυβερνούν την χώρα.
Είπε λοιπόν απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Τα άτομα τα οποία ασκούν δημόσια εξουσία και εν προκειμένω η τρόικα κυβερνά κατά ένα μεγάλο μέρος, πρέπει να διαπιστώσουμε ότι είναι άτομα ψυχικά ισορροπημένα. Εγώ τουλάχιστον σε έναν από αυτούς δεν το έχω δει. Πιστεύω ότι ο κ. Πρωθυπουργός πρέπει να ζητήσει να αλλάξουν τα άτομα»!
Δηλαδή κατά τον εισαγγελέα ο οποίος εν πάση περιπτώσει έχει και μια ιδιαίτερα αυξημένη αντίληψη σε ότι αφορά το άτομο που κάθεται απέναντί του λόγω επαγγέλματος και εμπειρίας, έχουμε να κάνουμε με ψυχοπαθητικά άτομα!
Και στα χέρια αυτών βρίσκεται η Ελλάδα. Όσο για το ποιος είναι εμφανίζει τις ισχυρότερες ψυχολογικές διαταραχές, οι πληροφορίες μιλάνε για τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν!
Και αυτό το άτομο που κατά τον εισαγγελέα, "είναι για το τρελάδικο" παίρνει αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον των μελλοντικών γενεών των Ελλήνων.
Αναφερόμενος, σε, στο ζήτημα των πλειστηριασμών ο Β.Φλωρίδης, ιλώντας στο ραδιόφωνο του Real τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν γίνουν μαζικοί πλειστηριασμοί σημαίνει για μένα μια δεύτερη μικρασιατική καταστροφή. Από τη Βουλή δεν μπορεί να περάσει τέτοιος νόμος που να βγάζει μαζικά σε πλειστηριασμό τα σπίτια του κόσμου που δεν μπορούν να πληρώσουν. Και οι τράπεζες έχουν συμμετοχή σε αυτό».
Και προσέθεσε: «Πλειστηριασμοί γίνονταν πάντα στην Ελλάδα. Αλλά αυτοί που εισηγούνται άλλα πράγματα με μαζικούς πλειστηριασμούς δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει πλειστηριασμός. Εμείς τα ζούμε καθημερινά στα δικαστήρια. Μιλάμε για φρικτές καταστάσεις. Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό σήμερα και δεν το εμπεδώνουν και αυτά τα τρία άτομα της τρόικας, τα οποία δεν ξέρω τι προελεύσεως είναι τι προσόντα έχουν και τι ψυχική ισορροπία, εδώ υπάρχει πρόβλημα».
Ερωτηθείς για την αποπομπή του από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων δήλωσε σεμνά: «Αυτές είναι αποφάσεις πολιτικές και αυτός που τις παίρνει έχει και το βάρος των αποφάσεων του. Εάν κάνω οποιαδήποτε κρίση, θα θεωρηθεί ότι κάνω αντιπολίτευση. Θεωρώ ότι υπάρχουν πιο καλοί από μένα και εύχομαι το έργο να συνεχιστεί».
Ο εισαγγελέα Βασίλης Φλωρίδης είναι αδελφός του πρώην υπουργού κ. Γ. Φλωρίδη και υπηρετούσε ως αντεισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη ώσπου να αναλάβει τη νεοσύστατη Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου των Δημοσίων Συμβάσεων και Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων.
Ως εισαγγελέας Κομοτηνής είχε αποκαλύψει πρώτος το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου