Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Το εργαστήρι που σμιλεύει το μέταλλο των πρωταθλητών στο taekwondo

Το εργαστήρι που σμιλεύει το μέταλλο των πρωταθλητών στο taekwondo  δεν είναι άλλο από την Εορδαϊκή Δύναμη στην Πτολεμαϊδα.
Περίτρανη απόδειξη οι επιδόσεις των αθλητών της, αλλά και οι τίτλοι που σαρώνουν σε κάθε διοργάνωση που δίνουν το παρόν.
Ο επικεφαλής της Εορδαϊκής Δύναμης δάσκαλος και προπονητής  Χρήστος Χρηστίδης δηλώνει έτοιμος να διδάξει τα μυστικά της πολεμικής τέχνης στα παιδιά για ακόμη μια χρονιά.
Το μυστικό της επιτυχίας του, προφανώς, είναι ότι τα παιδιά τον θεωρούν δεύτερο πατέρα τους, καθώς τους εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά, στοιχεία που αποτυπώνονται στις κινήσεις τους στο τερέν.

 Οι  διεθνείς διακρίσεις

Η ΓραμματικήΧρηστίδου και η Ειρήνη Μπουράκη
 -Η μεγαλύτερη διάκριση της Εορδαϊκής Δύναμης αναμφισβήτητα είναι η κατάκτηση της τρίτης θέση σε παγκόσμιο επίπεδο από την Γραμματική Χρηστίδου, η οποία κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στο Βέλγιο πριν λίγους μήνες.
-Τον περασμένο Μάρτιο η Ειρήνη Μπουράκη κατέλαβε χρυσό μετάλλιο στην Σερβία σε διεθνές τουρνουά στο taekwondo  
Το στοίχημα της νέας χρονιάς εντός και εκτός συνόρων
Στην Ελλάδα η Εορδαϊκή Δύναμη θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της, ενώ αθλητές και προπονητές φαίνεται να διψάνε και για νέες διεθνείς διακρίσεις.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν η Εορδαϊκη Δύναμη ξεκινάει τις προπονήσεις και θέλει να είναι έτοιμη για όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Ο σύλλογος έχει φτάσει στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας για την φυσική κατάσταση των αθλητών και από  αύριο Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.
Οι εγγραφές
Η νέα γενιά...
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και περιμένουμε τους παλιούς αλλά και νέους αθλητές όλων των ηλικιών

Και αθλητές και αριστούχοι
Οι υψηλές επιτυχίες που σημείωσε η Εορδαϊκή Δύναμη κατά την προηγούμενη χρονιά στάθηκαν οι αιτίες για δυο αθλητές του Συλλόγου να  έχουν καταρτιστεί  στην κατάταξη των διακριθέντων Ελλήνων αθλητών και να  έχουν πάρει  μόρια για τις Πανελληνιες εξετασεις. Πρόκειται για την Ειρήνη Μπουράκη και  τον Μιλτιάδη Χριστοφόρου.

Την ίδια ώρα ένας άλλος αθλητής του Συλλόγου από την Πτολεμαϊδα ο Γιώργος Γρηγοριάδης πέρασε Μηχανικός Παραγωγής και  Διοίκησης στα Χανιά. Συμπαίκτες, προπονητές και φίλοι του εύχονται συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο νέο του ξεκίνημα.


Σχόλιο Πινακίου: Μια πόλη που παράγει πρωταθλητές στο taekwondo δεν θα ήταν καλό να φιλοξενήσει και αγώνες με την μορφή κάποιου τουρνουά; Είναι κρίμα να μην ρευστοποιούνται οι προσπάθειες όλων όσων κρεμάνε χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια στο στήθος τους...

Pinakio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου