Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ


toumanidis-1-apathΔίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας του καθώς και φωτογραφίες του ΔΟΥΜΑΝΙΔΗ Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Σοφίας, γεν. 22-07-1961 ο οποίος εξαπάτησε συνολικά 17 άτομα με το πρόσχημα της ανεύρεσης εργασίας, έναντι χρηματικού αντιτίμου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ' επάγγελμα και κατ΄εξακολούθηση.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων, την εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου, καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
toumanidis-2-apath
Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για το πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 2310-502748 του Τμήματος Ασφαλείας Πλατειάς Δημοκρατίας.
Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
Να θυμίσουμε ότι εξιχνιάστηκαν , ύστερα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, δεκαεπτά (17) υποθέσεις απάτης σε βάρος πολιτών, με το πρόσχημα της ανεύρεσης εργασίας, έναντι χρηματικού αντιτίμου.
Συνελήφθη , απογευματινές ώρες της 09-09-2013, στην περιοχή κέντρου πόλης, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ' επάγγελμα και κατ΄εξακολούθηση.
Συγκεκριμένα, ο 52χρονος, επικαλούμενος διαφορετική ιδιότητα κάθε φορά (υπεύθυνος εταιρείας, εργολάβος – επενδυτής, μεσολαβητής δημόσιου ασφαλιστικού φορέα κ.λπ.), από τον Αύγουστο του 2010 έως και την 09-09-2013 με το πρόσχημα ανεύρεσης εργασίας, εξαπάτησε συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα, σε περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, στα Γιαννιτσά και την Αριδαία Νομού Πέλλας, καθώς και στα Χανιά Κρήτης, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος χρηματικού ποσού (55.005) ευρώ.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου