Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Πολίτης σε Γεωργιάδη: Δεν θα αυτοκτονήσω. Θα καθαρίσω κάποιον από εσάς

Διαμαρτυρία μικροομολογιούχου έξω από το Βελλίδειο στη ΔΕΘ. Έχασε όλες τις οικονομίες του. Τι είπε στον Άδωνι Γεωργιάδη και ποια η απάντηση του αγανακτισμένου πολίτη (Vid)
Έντονο διάλογο με μικροομολoγιούχο είχε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το Βελλίδειο κτίριο που διοργανώνεται η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο πολίτης διαμαρτύρονταν, καθώς με τα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα, έχασε όλες τις οικονομίες του.

Ο άνδρας ακούγεται στο βίντεο να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι τον έχει μετατρέψει σε ζητιάνο, ενώ λέει χαρακτηριστικά "μάς πήρατε όλες τις οικονομίες μας στα γεράματα. Κάντε κάτι. Δεν αντέχουμε άλλο. Μας πήρατε το φαγητό μας".
Και ενώ αρχικά ο υπουργός Υγείας φαίνεται να μη δίνει σημασία στη διαμαρτυρία του μικροομολογιούχου, ξαφνικά επιστρέφει, πιάνει από τους ώμους τον άνδρα και του λέει; "Αδερφέ, έλα στον πραγματικό κόσμο, τα προβλήματα δεν λύνονται σε μια ημέρα".
Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης απομακρύνεται, με τον άνδρα να φωνάζει απελπισμένα: "Θα πάρω όπλο και θα σκοτώσω κάποιον από εσάς. Κανονίστε την πορεία σας. Δεν είμαι τρελός. Δεν θα αυτοκτονήσω".

Πηγή βίντεο: thestival.gr
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου