Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας: Άλλο πάλι παιχνίδι επικοινωνίας της κας Δημάρχου.

energoi_eordaia Άλλο πάλι παιχνίδι επικοινωνίας της κας Δημάρχου. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21-8-2013 εισηγείται η κα Δήμαρχος την ΑΓΟΡΑ!!!!!! εκτάσεων στη περιοχή του κυνοκομείου για δημιουργία δημοτικών λαχανόκηπων. Από την μια δεν υπάρχουν πόροι μας λέει συνεχώς η κα Δήμαρχος και από την άλλη εισηγείται την αγορά εκτάσεων.
Προκύπτουν πολλά και σοβαρά ερωτήματα. 1ον Ποιών είναι αυτές οι εκτάσεις και ποιο θα είναι το τίμημα. 2ον Γιατί επείγεται τώρα η κα Δήμαρχος. (η περίοδος του καλοκαιριού έχει ήδη παρέλθει), δεν παρήλθε όμως η προεκλογική περίοδος καθώς φαίνεται, που μάλλον τώρα αρχίζει. 3ον Από πού θα κοπούν πόροι για να αποκτηθούν αυτές οι εκτάσεις; Τέλος, όσοι αποκτήσουν μετά τις εκτάσεις για δημιουργία λαχανόκηπων θα είναι δέσμιοι της ψηφοθηρίας της κας Δημάρχου και των αντίστοιχων αντιδημάρχων ΝΑΙ η ΟΧΙ;
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πτολεμαΐδας την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 και ώρα 7 :00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης :
1. Τροποποίηση Κανονισμού Κοινόχρηστων χώρων Εισηγητής: Η Δήμαρχος Παρασκευή Βρυζίδου.
2. Καθορισμός αμοιβής των πληρεξούσιων δικηγορών της υπόθεσης Απαλλοτρίωσης του Οικισμού Μαυροπηγής Εισηγητής : Η Δήμαρχος κ. Παρασκευή Βρυζίδου
3. Αγορά εκτάσεων που βρίσκονται στη θέση «Κυνοκομείο» από το Δήμο Εορδαίας για την δημιουργία Δημοτικών Λαχανόκηπων Εισηγητής : Η Δήμαρχος κ. Παρασκευή Βρυζίδου.

kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου